Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Várandósan lehet grillezett...

Várandósan lehet grillezett ételeket enni?

Figyelt kérdés

Egy étteremben grill csirkemellet ettem az utolsó pár falatnál megfirdítottam a húst, apró korom /fekete szemcsékkel volt tele.

Most a család piszkál, hogy nem ezt kellett volna kérni. Most már késő. Lehet valami probléma? Merjek legközelebb is grill kaját enni?

2023. júl. 30. 10:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
82%
Majd legyszi ne engedd őket a gyerek közelébe. Ha kell változtass nevet és költözzetek több ezer kilométernyire, csak hagyjátok ezeket a hülyéket magatok mögött...
2023. júl. 30. 14:12
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Igaz, hogy egyesek szerint a kismamákat be kéne zárni egy szobába, ahova csak tiszta oxigént engednek be, és csak űrhajós kaját ehetnének, mert abban megvan minden vitamin és ásványi anyag, és tuti semmi ártalmas, plusz a védőnőn és orvoson kívül senkinek még csak rájuk nézni sem volna szabad, szerintem azért ne temesd magad. Még az égegyadta világon senkinek nem lett semmi baja egy cseppnyi túlpörkölt fűszertől...
2023. júl. 30. 18:29
 13/13 anonim ***** válasza:
66%

Nem lehet, hogy ez csak egy troll kérdés amúgy?

A kérdezőtől nem látom, hogy reagálna. 😄

2023. júl. 30. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!