Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor múltak el a pattanásaid?

Mikor múltak el a pattanásaid?

Figyelt kérdés
Kisfiút várok, azt hittem, hogy a második trimeszterben jobb lesz a helyzet, de a homlokom még mindig tele van apró fájdalmas pattanásokkal. Az arcápolásomra nagy gondot fordítok, de semmi nem használ, pedig még arckezelésekre is eljártam, de mind hiába. Akinek hasonló gondjai voltak, mikor nyerte vissza újra a bőrének a normális állapotát?

2023. júl. 29. 09:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem is túlzás. Nekem is nagyon csúnya volt a bőröm terhesség alatt... Én Balea ultrasensitiv arclemosojat használtam.. Revolution salicil savat. És Balea ultrasensitiv hidratalokrémet. Sokaknak a hozzáadott illatanyagok okoznak ilyen panaszokat mint neked. Érdemes kipróbálni egy ilyen minden mentes arckrémet. Nekem olyan lett tőle a bőröm mint a babapopsi 🥰 nem mellesleg árban is kedvező.
2023. júl. 29. 11:23
 12/19 A kérdező kommentje:

A fenti krémeimben, az alapozón kívül nincs semmi illatanyag. Ezekre tudatosan figyelek, mert nem bírok a parfümözött termékeket, elég érzékeny bőröm van, az Armani alapozót csodával határos módon szereti a bőröm. De akkor ez van, új termékekkel nem akarok kísérletezni, remélem szülés után helyrejön, bár félek attól, hogy szoptatás végéig el fog kísérni. :(

Sajnos olyan a munkám, hogy nagyon fontos a megjelenés, így most ezt külön egy hátráltató tényező nekem, mert alapjáraton nem szoktam alapozót sem használni, csak hidratálót és fényvédőt.

2023. júl. 29. 11:28
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem voltak pattanásaim (lányom lett).
2023. júl. 29. 11:50
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Lányaim vannak, tiszta ragya voltam végig, rosszabb mint kamaszkoromban. Szülés után pár nappal mintha elvágták volna, addig gyakorlatilag mindent is csináltam és kipróbáltam.
2023. júl. 29. 12:45
 15/19 anonim ***** válasza:

2-es vagyok (mellesleg kozmetikus)

Kik azok a szakemberek akik erre azt mondták, hogy normális rutin és teljesen rendben van? Ezek nem csoda, hogy nem használnak, mert szinte semmire sem jók. Ha minőségi termékeket hasznánál bőven elég lenne néhány alap termék ennyi felesleges dolog helyett.

2023. júl. 29. 15:11
 16/19 A kérdező kommentje:
Akkor mint "mellesleg kozmetikus" nézzél utána a koreai arcápolásnak, sokkal minőségibbek a termékek, mint az európaiak. ;) Nézd meg az összetevő listát, hisz úgyis értesz hozzá.
2023. júl. 29. 17:19
 17/19 A kérdező kommentje:
És mit mondtam évek óta ezeket használom és makulátlan bababőröm volt, 0 pattanással.
2023. júl. 29. 17:21
 18/19 A kérdező kommentje:

Amúgy meg ha érdekel Dr Pellion Szilviához járok, ő a bőrgyógyászom (anyajegyek miatt), de most pár hónapja az arcomra is ránézett, bár nem hiszem hogy mond neked bármit is ez a név.

Mellette pedig Dr. Krasznai Zsolthoz járok arckezelésre, egyiküknek se volt gondjuk ezekkel a termékekkel.

2023. júl. 29. 17:26
 19/19 anonim ***** válasza:
55%

Amiket írtál, azok közül egyedül a BoJ koreai, de ha itthon veszed nem teljesen ugyanazt kapod, ami a koreaiaknak készül, de gondolom ezt tudod. Ettől függetlenül ezek még mindig bolti termékek, amik nem összehasonlíthatóak a professzionálissal (igen tudom, ebből is van gyengébb minőség). De mindenki használjon amit akar.

Az összetevőlistáról pedig csak annyit, hogy abból csak az derül ki, hogy mi van egy termékben, az nem, hogy milyen lesz tőle az adott termék, hogy fog viselkedni a bőrön, az adott hatóanyagok mennyire működnek jól egymással, stb.

2023. júl. 29. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!