Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor múltak el a pattanásaid?

Mikor múltak el a pattanásaid?

Figyelt kérdés
Kisfiút várok, azt hittem, hogy a második trimeszterben jobb lesz a helyzet, de a homlokom még mindig tele van apró fájdalmas pattanásokkal. Az arcápolásomra nagy gondot fordítok, de semmi nem használ, pedig még arckezelésekre is eljártam, de mind hiába. Akinek hasonló gondjai voltak, mikor nyerte vissza újra a bőrének a normális állapotát?

2023. júl. 29. 09:46
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Egyébként szerencsére semmi más tünetem nincs, problémamentes teljesen a terhességem, de ha választhattam volna inkább a reggeli rosszullétet választom mint ezt az undorító bőrképet amivel most áldott meg a természet. :(
2023. júl. 29. 09:49
 2/19 anonim ***** válasza:
53%

Ezek a hormonok miatt vannak, túl sokat nem tudsz velük kezdeni. Esetleg próbálj ki másik márkát odafigyelve arra, hogy milyen hatóanyagokat használhatsz és miket nem.

Mit használsz jelenleg?

2023. júl. 29. 10:02
 3/19 anonim ***** válasza:
76%
(A baba nemének nincs ehhez köze, nekem is fiam van, nem volt gond a bőrömmel.)
2023. júl. 29. 10:05
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Én a lányommal pattanásosabb voltam, mint a fiammal. Kb a terhesség feléig elég brutális volt, utána meg olyan szépen eltűntek, hogy még előtte sem volt olyan szép a bőröm.
2023. júl. 29. 10:16
 5/19 A kérdező kommentje:
3-as, akkor van aki ezzel szerencsés, nekem két lányom van, egyikkel sem volt ilyen a bőröm, most a fiammal viszont brutális.
2023. júl. 29. 10:43
 6/19 A kérdező kommentje:

2-es:

Arctisztítás:

Eucerin Dermopure Mélytisztító arczselé

Tonizálás:

BEAUTY OF JOSEON

Green Plum Refreshing Toner : Aha + Bha (ebben van 2% szalicilsav)

Szérumok:

1. ELYN'S LAB ACNE CONTROL 10% NIACINAMID + 1% CINK PCA + NMF SZÉRUM (heti 2x)

2. ELYN'S LAB QUEEN OF HYDRATION 1% HIALURON SZÉRUM

3. most próbálkozok még azelein savval, ez most revoxos, jobbat nem találtam egyelőre

Hidratáló:

BEAUTY OF JOSEON - Red Bean Water Gel

Arcmaszk:

BEAUTY OF JOSEON

Red Bean Refreshing Pore Mask

Fényvédő:

CLINIQUE SPF50 MINERAL SUNSCREEN FLUID FOR FACE

Alapozó:

GIORGIO ARMANI LUMINOUS SILK FOUNDATION

2023. júl. 29. 10:50
 7/19 A kérdező kommentje:

Mellé pedig nagyon tisztán étkezem, szóval nem is tudnám a kajára fogni esetleg, semmi édességet és finomított szénhidrátot nem fogyasztok, ami esetleg gyulladást okozhatna.

Bár ez a súlyomon is látszik, mert nincs más rajtam csak a baba súlya, összesen fél kg-ot híztam, és most vagyok a 19. hétben. Mellete heti 4x edzek is, hogy méregtelenítsek, de mind hiába. És az a fura, hogy a lányaimmal tényleg semmi ilyen gondom nem volt.

2023. júl. 29. 10:55
 8/19 anonim ***** válasza:
77%

Egyrészt az arcápolasi rutinod túlzás, ez már a ló másik oldala...

Masrészt meg sokadszor leírom én is: hormonok. Kenhetsz bármit, ehetsz bárhogy, ez most ilyen.

2023. júl. 29. 11:18
 9/19 A kérdező kommentje:
Miért lenne túlzás? Ahány szakemberrel konzultáltam anno, ezt egy teljesen általános rutinnak könyvelték el. Nem minden szérumomat használom mindennap, és ez még csak nem is egy koreai 6 lépéses rutin, hanem egy teljesen basic arctisztítás 1 szérummal, hidratálóval, fényvédővel és alapozóval.
2023. júl. 29. 11:22
 10/19 A kérdező kommentje:

Maszkot se használom mindennap, egy héten egyszer ha olyanom van.

Évek óta ilyen a rutinom és nem tudom genetika e, de így közel a 40-hez még egy halvány szemráncom sincs, pedig a két gyerek rendesen próbára teszi a napjaimat.

2023. júl. 29. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!