Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy tudom kiszámolni, hogy...

Hogy tudom kiszámolni, hogy mikor menjek először dokihoz?

Figyelt kérdés

Utolsó menstruáció május 16.

Tojásfehérje nyák július 2-5.

Július 21 negatív terhességi teszt.

Július 24 pozitív terhességi teszt.

Alapból 2 hónaposak a ciklusaim, tippre a fogantatás július 10-e körül történt.

8 hetesen szeretnék elmenni terhesség megállapításra, úgy tudom, nem szükséges előbb menni.

2023. júl. 27. 22:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

KB 3 hét múlva menj, és azzal kezdd, hogy nagyon hosszú ciklusaid vannak, így az "utolsó menstruáció" dátumát legyenek szívesek a méret alapján megállapítani, azt írják be.

(Nekem is hosszú ciklusaim vannak, így elkerültem a félreértéseket, az első mérés alapján megállapított "utolsó menstruáció" dátummal mindig tökéletesen megfelel a korának, nem kell attól tartanom, ha a végén valami értetlen orvoshoz kerülök a kórházban akkor ijesztegessenek azzal, hogy kisebb mint kellene vagy előbb meg akarják indítani a szülést...)

2023. júl. 28. 08:47
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Menj el egy vérvételre, énis úgy tudtam pontosan meg hány hetes is vagyok.
2023. júl. 28. 09:12
 13/13 A kérdező kommentje:

#10: jó kérdés, hogy normális-e.. Voltam vele 2x dokinál, aki azt mondta mindkétszer, hogy normális. Azt mondta, hogy ha 20 napnál rövidebb lenne, az nem lenne normális, de a hosszabb rendben van. Mondta, hogy 1 év sikertelen próbálkozás után számít valaki meddőnek, úgyhogy várjak addig és utána kivizsgáljuk.

Aztán kiírtam ide is, hogy normális-e és mindenki azt mondta, hogy nem az, barátnőm is javasolta, h keressek másik orvost. Mondom jó, akkor elmegyek máshova, de már megvárom, hogy megjöjjön, mert lassan aktuális lesz és menstruáció közben nem fognak tudni megvizsgálni. Erre nem jött meg többé :D

Szóval én elkönyveltem, hogy minden rendben van bennem, csak hosszúak a ciklusaim.

2023. júl. 28. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!