Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Delutani pisibol halvany pozitiv?

Delutani pisibol halvany pozitiv?

Figyelt kérdés

Ma 15 napja voltunk egyutt ferjemmel. Tegnap teszteltem egyet delutan, ami olyan nagyon halvanyan pozitiv lett, hogy csak akkor latszodott, ha bizonyos szogben tartottam a feny fele, ma clear blue-n pluszosat pisiltem, bar ez is halvany/ Mellfeszules van es fel orankent jarok pisilni. Semmi mas tunetem nincs.

Lehetek babas?

2023. júl. 27. 22:00
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Én vagyok az a nő, akit elhagyott a vőlegénye.

Képzeljétek, az új helyemen megismertem valakit és most végre azt érzem, tényleg ő lehet az igazi. Tudom ez nagyon gyorsnak tűnik, a csapatépítő estéjén elbeszélgettünk mindenféléről majd randira hívott. Kérdeztem, hogy de nem bánt, hogy most hagytak el? Mi van ha nem vagyok túl rajta? Azt mondta neki is pár hónapja ért véget az 5 éves kapcsolata, próbáljuk meg.

Hivatalosan 3 hete vagyunk együtt, és egyáltalán nem is gondolok már az exemre. Csodás ember és felfoghatatlanul sok a közös bennünk!

És ő őszintén imádja a gyerekeket, szóval egy nap, ha eljutunk oda, akkor vele el tudom képzelni a családos életet.

Nem hittem hogy ilyen jól is elsülhet ez az új munkahely! ^^

Nem egy irodában vagyunk konkrétan, így azért nem lesz túl sok egymás társasága.

Kérdező! Hogy vagytok?

2023. szept. 6. 19:43
 22/26 A kérdező kommentje:

Szia! :)

Nagyon orulok Neked, hogy jo helyre kerultel, es meg a szerelem is rad talalt. :) Remelem, tenyleg O lesz az igazi. :)

Mi sajnos nem lettunk tele jo hirekkel, igen, terhes voltam, de sajnos 5 hetesen elveteltem. Most kezdem lassacskan azt erezni, hogy jo lenne ujra elkezdeni a projektet, de kinn elunk Angliaban, es jovo heten megyek dokihoz, aki megnez, hogy minden kiurult-e (jo esellyel igen, egy hetig vereztem, aztan szepen lassan elmult), meg hogy belevaghatunk-e ujra (jo esellyel ez is igen, de en megakarom varni a menzeszem, hogy tudjunk kicsit viszonyitani valamihez.) Aztan ujra kezdem az LH teszteket csinalni, es meglatjuk. :)

Mar nem olyan rossz a helyzet, haromszor volt kicsi mental breakdown nalam, Ferj csak akkor sir, ha en is, lassan tul leszunk rajta. :)

2023. szept. 6. 21:20
 23/26 anonim ***** válasza:

Szia! mérhetetlenül sajnálom, hogy nem sikerült! :( de talán nyugtathat a gondolat, hogy a természet szelektál, nem véletlenül nem maradt életben a kicsi, lehet beteg lett volna... sajnos, szinte minden 3. Nő elveszít egy babát élete során. Anyuval átmentünk ezen 2x, már nagyobb voltam, láttam a fájdalmat rajta. De van egy csodás húgom, úgyhogy megérte várni rá!

Bízom benne, hogy a szivárványbabátok ezután a kicsi után mindenèrt kárpótolni fog!

Hatalmas távöleléseket küldök Nektek!

21-es.

2023. szept. 6. 22:52
 24/26 A kérdező kommentje:
Koszonjuk. Igen, mi is a termeszetes szelekcioval probalunk vigasztalodni. Valahol azt olvastam (es tetszik az elkepzeles), hogy a baba lelke ilyenkor egy masik testet keres maganak, ami jobban megfelel majd neki, hisz egyszer mar minket valasztott szuloknek, igy masodjara is hozzank jon majd. :) kicsit spiri, de tetszik az elkepzeles. :) most valoszinuleg ovum van, mert szep tojcsis nyakom van, ugyhogy este elkapom Ferjet. :D
2023. szept. 7. 16:44
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

6 és 10 vagyok, kérdező, mérhetetlenül sajnálom, ami veletek történt!

Nagy nagy virtualis ölelést küldök Nektek, és mielőbbi sikert kívánok.

Nekem nagyon tetszik az az elképzelés, amit leírtál. Kedves gondolat. Várja a megfelelő pillanatot a kicsikétek, és eljön majd hozzátok!

Minden jót!

2023. szept. 7. 17:17
 26/26 A kérdező kommentje:
Bizunk benne, hogy igy lesz. :) Neked is sok sikert, es mielobbi babasodast kivanok! :)
2023. szept. 8. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!