Ez most pozitívnak mondható? Kép:
Figyelt kérdés
Kb 10-15p után lett rajta csík, a papír 5 percről ír, tudom, hogy időntúli de letezik, hogy valós eredmény? Eddig mindegyik tesztem órák után hómező volt, még száradási csík sem.2023. júl. 27. 11:33
21/50 anonim válasza:
Amúgy meg ezek után pláne remélem, hogy pozitív! A lepontozók meg elmehetnek valahova.
22/50 A kérdező kommentje:
😅 ha gondolod szombaton megírom az eredményt
2023. júl. 27. 13:17
23/50 anonim válasza:
Az mondjuk sok észt nem jelent ha egy lepontozáson idegesíted magad😆
Egyébként meg van rajta valami de menstruáció napján vagy elötte már egyertelmű pozinak kéne lenni kb rögtön és nem csak 15 perc múlva!
24/50 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy igazad van.
Csak furcsa, hogy 90%ban ezt a tesztet használom és soha ne volt még rajta időn túl csík.
De ha szélsőségesen nézem, akkor lehet kijött 5 percen belül csak akkor már a kukában volt, ami tudom kár volt de már mindegy. Szombaton úgyis kiderül.
2023. júl. 27. 13:58
25/50 anonim válasza:
Légyszi írd meg!!! És képet is küldj!
Szorítok! A károgók meg elmehetnek valahova!😄
26/50 A kérdező kommentje:
Rendben! Megírom. 😉
2023. júl. 27. 14:56
27/50 anonim válasza:
Az utolsó képen én is látom, habár tényleg sajnos időn túl általában nem számít, talán csak később fogant vagy nem olyan érzékeny a teszt.
Kiváncsi vagyok mi lesz szombaton, szurkolok! :D
29/50 A kérdező kommentje:
Köszi:) megírom… de lehet jelentkezem holnap 🤞🏽🙄
2023. júl. 27. 16:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!