Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet, hogy romlott virslit...

Lehet, hogy romlott virslit ettem, baj lehet belőle? 25 hetes várandós vagyok

Figyelt kérdés

Kibontottam a virslit (Orsi virsli) és éreztem hogy erősebb virsli szaga van, de nem tulajdonítottam nagyobb jelentőséget, csak aztán a kisfiam meg a férjem is megjegyezte.

Megfőztem, forró, lobogó vîzben (5-6 percig kb) de utána mindhárman ettünk belőle 1-1 db-ot.

Légyszi ne kezdjétek írni, hogy milyen szemét kaja a virali, pláne ez a fajta. Mert a kisfiam csak ezt szereti, és szökőévben 1x csinálok neki belőle hot dogot vagy valamit.

Szerintetek lehet belőle bajom? Ilyenekre gondoltam hogy toxoplazma, liszterózis. 😕

Nem tudom megmagyarazáni miért ettük meg, hirtelwn akkor eszembe se jutott hogy rossz lenne csak utólag tanakodjuk🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🥺

2023. júl. 25. 18:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha rossz is volt, max egy gyomorrontást okoz. Felesleges ezen stresszelni.
2023. júl. 25. 18:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, hogy romlott volt. A toxoplazmát meg a liszterózist elpusztítja a főzés, és nem hinném, hogy azok okozni tudnának "erősebb virli szagot".
2023. júl. 25. 19:08
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A virsli már egy amúgy is hőkezelt termék, akár hidegen is fogyasztható.
2023. júl. 25. 19:50
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem én sem hogy rossz volt.

A lidls csomagolt sonkás szalaminak is baromi büdös a szagaegsem romlott,csak erős a szaga.

2023. júl. 25. 20:14
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Megnyugtattatok!!!
2023. júl. 25. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!