Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan és mit vásároljak?

Hogyan és mit vásároljak?

Figyelt kérdés
Első gyerekemet várom és nem tudom hogy vásároljak.Egyesek aztmondják hogy ne is vegyek 0-3 hós ruhákat mert úgyse tudom majd ráadni, kicsi lesz mert nagy lett a babájuk és nemtudták ráadni, pénzkidobás volt.Hogy gondoljátok?
2023. júl. 25. 07:34
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Mondjuk én 4 kilóval születtem azután világéletemben xs-es ruhákat hordtam pl most is.Nem vagyunk magasak pl én 166 párom 172 körül van. Köszönöm mindenkinek a válaszokat, végigolvastalak benneteket, jókat irtatok.Nagy segitség ez most.
2023. júl. 25. 15:02
 22/24 A kérdező kommentje:
Még valami, textilpelusból ami szükséges a büfizéshez kb mennyit szerezzek be 20-30 darabot?
2023. júl. 25. 15:03
 23/24 anonim ***** válasza:

Elso korben ennyi biztos nem kell, aztan majd meglatod.

Nalunk pl ugy volt, hogy sokaig nem volt bukos a kisfiam, igy alig hasznaltuk a pelusokat, kb 5 darab boven eleg volt.

Aztan sajnos refluxos lett, sokat bukik, na azota tenyleg jo, hogy van 20 darab es akkor nem kell naponta mosnom.

Vegyel mondjuk 10 darabot, szerintem vegulis ezzel a szammal nem lohetsz melle, nem tul keves, nem tul sok, aztan meglatod, hogy kell-e meg.

2023. júl. 25. 16:37
 24/24 anonim ***** válasza:
Szerintem a 20 ideális. Nekem a 10 kevés, pedig a kisfiam nem bukott többet az átlagnál. De számolj azzal, hogy mindig can egy pár ami használatban van, aztán amik épp mosás a vannak, és akkor kell még tartalék is... Én 5 darabonként nem akarnám mosni őket, olyan gyorsan nem gyűlik össze a babaruhakbol egy mosasnyira való, hogy érdemes legyen bekaocsolni a mosógépet.
2023. júl. 25. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!