Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek mellső fali, mélyen...

Akinek mellső fali, mélyen tapadó lepénye volt, hogy alakultak később a dolgok?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra, hogy a hetek előrehaladtával jobb, illetve rosszabb lett e a helyzet, előfordult- e vérzés, szükséges volt e az ágynyugalom, ne adj Isten hetekkel a szülés előtt kórházba került?

Jelenleg 17 hetes vagyok, a napokban közölte a nőgyógyászom, hogy elég mélyen van a lepény. Mikor rá kérdeztem hogy ez mit jelent pontosan és mivel jár, akkor azt mondta hogy a következő genetikain (ami nekem 19. héten lesz) lesz ennek jelentősége, és az ezt követő uh után lehetséges hogy át kell térni kímélő életmódra,mert lehet vérzés belőle. Nem felejtette ki pontosan, hogy ez mit takar, a szüléssel kapcsolatban én rá kérdeztem, és ha nem változik, császáros leszek. Nem is ez aggaszt igazán, mert volt már benne részem, hanem attól félek, hogy idő előtt kell beindítani a szülést ha fellép vérzés. Köszönöm, ha meg tudtok nyugtatni.

2023. júl. 20. 08:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem fogják idő előtt beindítani a szülést emiatt, csak akkor, ha leválik a méhlepény, de mivel nem teljesen a méhszájon van, csak mélyen, így szinte semmi esélye, hogy emiatt leváljon.

Nekem hátsó volt, de a méh szájra lógott a széle, 11 hetesen elontött a vér, mert picit levált a széle. Utána is vérezgettem, barnáztam pár hétig, aztán elmúlt és 22 hetesen már jó helyen volt, semmi problémát nem okozott a tovàbbiakban.

Ne izgulj, jellemzően felmegy, ahogy nő a hasad. Addig ne hajolgass, guggolj, ha nem muszáj.

2023. júl. 20. 08:53
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem is igy volt,verezni nem vereztem,de tilos volt emelnem,szexelnem,es barmi mast csinalni ami megerolteto volt

A 22.hetre feljebb ment

2023. júl. 20. 11:25
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat
2023. júl. 20. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!