Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vérzett még valaki terhesség...

Vérzett még valaki terhesség elején??

Figyelt kérdés
Az ovulációm 7-én volt mert csináltam teszteket is:) hőt is mértem, minden rendben volt. Majd 17-én elkezdtem barnázni, majd mára átalakult pirosas rózsaszínes kevéske vérzésbe. Elkönyveltem, hogy nem jött össze. Este 22 óra körül 19-én elkezdtem a munkába tüsszögni és folyik azóta is az orrom. Konyhán dolgozom, nincs klíma sem. Tuti nem fázhattam meg. Olyan fura érzésem volt, étvágytalan is vagyok pár napja. Mondom hátha átver a szervezetem, mondom sokadik vizeletből csinálok egy tesztet. A tesztem halvány pozitív, reggel elmegyek orvoshoz. Megmértem a hőmet az meg 37,2

2023. júl. 20. 04:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem jó a vérzés várandósság idején, de elképzelhető, hogy egy kis progeszteron pótlás segíthet, ha valóban fent áll a terhesség. Csinálj reggeli első vizeletből tesztet!
2023. júl. 20. 05:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Pete érés miatt is lehetnek ien tűnetek 🙂
2023. júl. 20. 09:27
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm első, igen tudom, hogy nem jó, ma megyek dokihoz, viszont elmúlt a vérzésem. Pár barna pötty volt csak.

A mai tesztem egy erősebb mint a tegnapi, de még mindig halvány pozitív, ami 1 perc után látszódott a teszten.

Második hozzászólónak csak annyi, hogy tudom mikor volt ovulációm mivel lh teszt is megerősítette. Ovulációkor nem lesz hcg teszt pozitív.

2023. júl. 20. 14:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Mi újság Veled? Tudott valamit mondani a doki?
2023. júl. 21. 00:44
 5/6 A kérdező kommentje:
Elmúlt a barnázás estére, várni kell, mivel csak a 10-es tesztek pozitívak. Méhszáj magasan van és kemény, ami jó jel. Progeszteron pótlást úgyis csak akkor adhat, ha már látszik az ultrahangon. Most várunk, hogy erősödik-e a teszt. De inkább bízom a természetre, inkább mint a műtét.
2023. júl. 21. 01:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Remélem rendben leszel! Pihenj sokat és próbálj nem stresszelni. Azzal segítesz most a legtöbbet Magadon! ❤️
2023. júl. 21. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!