Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Otthon maradhatok 3 hónapos...

Otthon maradhatok 3 hónapos terhesen?

Figyelt kérdés
Rossmannban dolgozok, viszont eszméletlen fáradt vagyok a nap 24 órájában. Úgy terveztem, hogy novemberig dolgozok, de a területi vezető mondta, hogy ő annak is örülne, ha szeptemberig bírnám, így tervezem kiirtani magam 1.-jétől, kb akkor leszek 14het+3napos. Lehetséges hogy akkor már kiiratom magam, vagy a doki ki fog röhögni? (Nincs hányingerem, nem vagyok rosszul stb. Csak egyszerűen érzem hogy nem bírok sokat állni és minden pillanatban aludnék)

2023. júl. 19. 10:20
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
95%

Orvosfüggő, hogy gyárt-e indokot javaslatra. Hivatalosan ez nem az.

De 3 hónapos korra mérséklődhet a fáradtság is, lehet sokkal jobban fogod bírni.

2023. júl. 19. 10:26
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha a munkakör indokolja, akkor sztem kiír.
2023. júl. 19. 10:26
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez az időszak úgy 2 hetig tartott. De én így is simán dolgoztam.

Van doki, aki kiír bármivel, van doki aki meg kiröhög, mert ez nem veszélyeztetett terhesség.

2023. júl. 19. 10:27
 4/21 A kérdező kommentje:
A helyzet az, hogy a vezetők nem igazán támogatnak. Emeltetik velem a nehezet és közöltek hogy vegyek pelenkat mert nem fognak kiengedni mosdóba (mert idegesíti őket hogy túl sokat járok
2023. júl. 19. 10:29
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Ja hát erre meg megemlítenék egy munkaügyi bíróságot, és ennyi.

Ez nem indok a tp-re

2023. júl. 19. 10:31
 6/21 A kérdező kommentje:
Így mindennap gyomorideggel megyek be dolgozni és már megmondom őszintén alig várom hogy eljojjek onnan…
2023. júl. 19. 10:31
 7/21 anonim ***** válasza:
63%
Akkor mi a kérdés? Te eldöntötted mész már táppenzre ahogy olvasom...
2023. júl. 19. 10:34
 8/21 anonim ***** válasza:
91%
Magánorvos nekem már kb a szívhangtól kérdezte, hogy szeretnék e tp.-re menni, minden alkalommal amikor megjelentem úgy, hogy fogalma nem volt mit dolgozok. Végül csak a végén mentem amikor már tényleg indokolt volt, de egy magán doki kiír ha nagyon mennél.
2023. júl. 19. 10:43
 9/21 A kérdező kommentje:
Hogy mit mondjak a dokinak hogy tutira föl vegyen táppénzre? Ha kamuzok hogy non-stop hányok arra tuti rájön hogy nem
2023. júl. 19. 10:45
 10/21 anonim ***** válasza:
89%

Én úgy vettem észre hogy nagyon kismama barát a rendszer.

Ha kéred kiír az orvos, nem kockáztatja senki hogy rajta múljon ha bármi baj lesz.

Én az első trimeszterben nem dolgoztam mert nagyon rosszul voltam 0-24-ben (nem csak reggel) hánytam, szenvedtem, állni se tudtam, gyenge voltam.

Én azt tapasztaltam hogy úgyse tudják ellenőrizni amit mondasz, pl. hogy hánysz, így nincs is értelme nagyon konkrét bajokhoz kötni. Nekem azt mondta az orvos ha úgy érzem már nem bírom szóljak. Ugyanígy a munkahelyem is, de nekem könnyítettek is.

2023. júl. 19. 10:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!