Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki Kistarcsára jár magánrende...

Aki Kistarcsára jár magánrendelésre az orvoshoz, annak a 36. héttől is oda kell mennie NST-re vagy a kórházba?

Figyelt kérdés
Első babámat váram és lehet, hogy hülye kérdés, de ha a dokihoz kell mennem a rendelőjébe akkor gondolom minden héten oda kell adnom a 9.000 ft.-ot. Vagy nem? Az egy kicsit húzós lenne.
2010. okt. 14. 08:20
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Amúgy meg tisztelem becsülöm őt, mert sok dokival ellentétben ő nem kérte ki magának az összeget előre, de még meg sem említette. Vannak olyan bunkó, pénzéhes dokik akik előre kijelentik, hogy mennyit kérnek egy szülésért és ha nem tetszik a kismamának, közli, hogy lehet keresni másik orvost. Ilyenről is hallottam már. Ő tényleg nem pénzéhes és teljes mértékben meg vagyok vele elégedve. Az alkoholizmusáról meg annyit, hogy régen ivott tényleg, mert elvesztette a gyerekét, de már nem iszik egyáltalán. Szerintem nagyon jó orvos. Én az elejétől hozzá járok és velem még nem volt bunkó, de még a hangulata sem volt változó. Mindig ugyanolyan kedves volt, akármikor mentem hozzá.
2010. okt. 14. 12:24
 12/18 anonim ***** válasza:
igen velem sem volt soha bunkó.meg én is becsülöm egyik hogy nagyon jól végzi a dolgát a másik meg hogy nem kéri elöre a kismamáktól a pénzt.
2010. okt. 14. 19:37
 13/18 A kérdező kommentje:
Nem tudja valaki, hogy a kórházban (kistarcsán) mit adnak és mi az amit vinnem kell nekem meg a babának? Nem tudom, hogy például ruhát adnak e neki vagy vinnem kell.
2010. okt. 18. 12:39
 14/18 anonim ***** válasza:
Én tavaly novemberben szültem ott. A gyereknek nem muszály ruhát vinni, mert adnak ott, bár volt aki vitt! Én nem vittem, elég jó kis rugit adtak rá! Pelenkát nem árt vinned, mert azt nem szívesen adnak! Bár kapsz egy párat, meg ha kérsz akkor adnak is, de az olyan ciki! Én vittem, pontosabban hozattam be sapit a babának, mert elég huzatos volt a folyosó és amikor láttogattak akkor oda kellett kivinni. Takarót is vittem, szerintem nem árt! Popsitörlőt is vigyél! Más most nem jut eszembe! De ha tudni akarsz valamit kérdezz!
2010. okt. 18. 12:57
 15/18 anonim ***** válasza:
Most láttam, hogy magadnak is kérdezted! Hát én vittem eldobható bugyit, Tenna normál méretű betétet 2 csomaggal, plussz egy csomag Always-t (super méret)is! Hálóinget, köntöst, papucsot (zuhanyzáshoz is), fényképezőgépet, telefont, evőeszközt, poharat, vizet, tisztálkodási szereket, fogkefét, fogkrémet, stb. Ezekre emlékszem! Én alapítványi szobát kértem!
2010. okt. 18. 13:03
 16/18 A kérdező kommentje:
Én is azt kértem, bár a dokim azt mondta, hogy nem biztos, hogy lesz hely, de ha lesz, akkor természetes, hogy oda rak. Hát jó lenne, de sokan azt mondják, hogy nem úgy viselkednek veled a nővérkék, mint aki rendes 6 ágyas szobában van. Magyarul le se szarnak. De lehet, hogy ez kórház függő. Én ebbe a kórházba csak 1x voltam még, nem ismerek senkit csak a dokimat. Hát kíváncsi leszek. Azért is kérdeztem rá, hogy miket vigyek, mert hallani, hogy némelyik kórházba még ruhát sem adnak a picinek, mindent neked kell vinned majdnem. És milyen volt a szoba, jó?
2010. okt. 18. 13:25
 17/18 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon jó volt a szoba! Bent volt a zuhanyzó, ami szülés után igen csak jó! Alig tudtam menni! Én nem vettem észre, hogy másképpen bántak volna velem! Tök normálisak voltak, bár volt közöttük egy-egy mufurc, de ez mindenhol így van! Én kétágyas szobában voltam, amiben volt hűtő, tv, talán mikró is (mintha rémlene). Velem teljesen normálisak voltak! A csecsemősökre azért oda kell figyelned! Kint elég hideg idő volt akkor amikor ott szültem, 7-kor volt a fürdetés, amit ők csinálnak nyitott ablakoknál!!! Szóval minél előbb vidd a kicsit, hogy mihamarabb készen legyen! Amúgy persze meleg volt, de nyitott ablaknál fürdetni azt a csomó babát!? Szívni is kellett az orrát! Hát akkor jöttek ki a közel 37 fokról és...

Visszatérve ha lesz akkor kérj olyat! Akár egy ágyasat, akár két ágyasat!

2010. okt. 18. 20:48
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Szólni már szóltam neki, hogy ilyen szobába akarok majd feküdni, de hát állítólag hely függő. Majd meglátjuk mennyien fognak szülni akkor. Remélem sikerül egy olyat kifognom.
2010. okt. 19. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!