Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 40-44évesen nem késő családot...

40-44évesen nem késő családot alapítani nőként?

Figyelt kérdés
Tudom hogy kapok hideget meleget meg hogy mire a gyerekem 20éves lesz addigra én már 70en stb de elég hülyén alakult az életem és csak most jutottam el odáig hogy családot alapítsak, sajnos nagyon sok gondom, problémám volt.
2023. júl. 18. 12:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
55%
De,késő,főleg ha több gyerek a cél,de ha így alakult, akkor ez van.Vagy bevállalod,vagy leteszel róla.Az biztos,hogy mostmár sok idő nincs gondolkodni.
2023. júl. 18. 13:25
 12/15 anonim ***** válasza:
93%

Valakinek késő, másnak pedig jen okoz gondot.

Nem kell engedélyt kérned senkitől! Aki pedig negatív megjegyzéseket tesz emiatt, azzal meg kell szüntetni a kapcsolatot.

2023. júl. 18. 14:16
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
8 milliárdan vagyunk...miért is akarsz szülni?Azzal ugye tisztában vagy hogy a most született generációnak- és a következőknek-sokkal rosszabb körülmények közt kell boldogulnia,mint nekünk?
2023. júl. 18. 20:06
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
13-as! De pont nem a magyaroknál probléma ez! A világ más részein kéne szabályozni a születést.
2023. júl. 18. 20:14
 15/15 anonim ***** válasza:
0%

A túlnépesedés az egész világon probléma,mi magyarok sem tudjuk ez alól kihúzni magunkat...Gondolod hogy a hatodik kihalási hullám,vagy a klímakatasztrófa olyan események amik csak "másokat" érintenek,de minket nem?

Kérdező:ha eddig megvoltál gyerek nélkül,szerintem ne erőltesd...

2023. júl. 18. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!