Csak pár szóban a történetem: 8 hetes egypetéjű ikerterhességem van. Sajnos elkell vetetni. Van arra esély, hogy a következő terhességem is iker lesz? (a családokban nem volt ikerterhesség még soha)
11:30 fölül kiírta a vezeték és keresztnevét is.
az, hogy beteg egy baba, nem derül ki 8 hetesen. legkorábban a 12. héten vizsgálják
"Szóval ezen a procedúrán nem szeretnék átmenni."
Ezt mire értetted?
Én írtam korábban, hogy több terhesség indul ikernek, de sok esetben csak egy baba marad. Ez nem azt jelent, hogy a másiknak bármi baja lenne vagy lesz, a természet elvégzi a dolgát:(, általában felszívódik a kisebb. Van, hogy semmi jele nincs pl. vérzés.
Én nagyon bízom, hogy a baba/babák mellett döntesz, és persze abban is, hogy minden körülmény ennek megfelelően alakul nálatok!!!
09:46 ők is egypetéjűek voltak?
mert gondolom a kérdezőnél azért áll fönt fokozott veszély, mert ha genetikai eredetű a probléma, akkor nagy esély van rá, hogy a másik babával is baj lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!