Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Több mint 3 hete volt az ovulációm napja. Pont aznap és az azutáni napon voltunk együtt a párommal védekezés nélkül zuhany alatt. Nem élvezett belém és tudom hogy elég kis esély van rá hogy terhes legyek előváladéktól. Szombaton megjött a menstruációm ami kb 6-7 napig szokott nekem tartani, viszont most 2 nap alatt lezajlott az egész. Volt hányingerem is, az utóbbi pár napban eléggé sokszor szédültem, gyakran fáradt vagyok stb. Lehetséges hogy mégis terhes vagyok? Lehet hogy csak "beképzelem". Kérlek ne kövezzetek meg, mert tudom hogy eléggé bután hangzik ez így mind.
23/N
2023. júl. 13. 17:23
1/4 anonim válasza:
Nem vagy terhes. De megnyugtatásul csinálj egy tesztet.
2/4 anonim válasza:
Légyszi mielőtt itt kérdezel csinálj egy tesztet, máskor pedig védekezzetek.
3/4 anonim válasza:
Teszt? 1 csík nem terhes, 2 csík terhes
4/4 anonim válasza:
Csinálj tesztet. Ha meg is jott a 2 nap nagyon kevés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!