Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet edzeni terhesen?

Lehet edzeni terhesen?

Figyelt kérdés

Sziasztok, első terhességem még dokinál nem jártam (3 hét múlva megyek) 7. hetet töltöm. Teherbeesés előtt edzettem rendszeresen 2 naponta legalább, kardió, kick-box, 2 kilós súlyzóval edzések.. és az a kérdésem hogy a súlyzós edzést lehet folytatni, guggolni stb? Az ugralós aerobikot nem csinálnám csak ezt a súlyzósat.

Köszi a válaszokat.

2023. júl. 12. 21:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is edzettem terhesség előtt rendesen, aztán olyan rosszullét tört rám, hogy az első trimeszter gyakorlatilag kimaradt... igyekeztem annyit sétálni amennyit bírok. Most már jobb, óvatosan újra kezdtem, de hanyagolom a guggolást igénylő gyakorlatokat, illetve sajnos a hasizmot, ami pedig a kedvencem volt... marad a kardió, lassú futás. Vigyázni kell nehogy túerőltessem, ha úgy érzem már nem esik jól, abbahagyom.
2023. júl. 13. 09:16
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszi a hasznos választ.
2023. júl. 13. 09:18
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Várd meg az első vizsgálatot szerintem és ha az orvosod azt mondja mehet, akkor nyugodtan. Én is 10. héten kezdtem el újra és a mai napig megyek köredzésre, természetesen finomított, kismamásabb verzióban. :) Jelenleg a 34. hétben vagyok és nem érzem hátrányát, sőt!
2023. júl. 13. 09:22
 14/14 A kérdező kommentje:
Rendben köszi. :)
2023. júl. 13. 09:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!