Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet edzeni terhesen?

Lehet edzeni terhesen?

Figyelt kérdés

Sziasztok, első terhességem még dokinál nem jártam (3 hét múlva megyek) 7. hetet töltöm. Teherbeesés előtt edzettem rendszeresen 2 naponta legalább, kardió, kick-box, 2 kilós súlyzóval edzések.. és az a kérdésem hogy a súlyzós edzést lehet folytatni, guggolni stb? Az ugralós aerobikot nem csinálnám csak ezt a súlyzósat.

Köszi a válaszokat.

2023. júl. 12. 21:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
62%
Ha eddig is edzettél akkor problémamentes terhesség esetén nyugodtan folytasd. Ugyan nem a kérdéshez tartozik de nem késő a 10. héten először az orvoshoz menni?
2023. júl. 12. 21:26
 2/14 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Úgy gondolom nem mert akkor már biztos hogy van szívhang (szerencsés esetben). Meg májusban voltam rákszűrésen akkor azt mondta az orvos hogyha sikerül a baba akkor ráérek menni, nem kell azonnal rohanni. :)
2023. júl. 12. 21:55
 3/14 anonim ***** válasza:
76%
Szívhang már most is lenne. 7-8 hetesen már nyugodtan mehetnèl. De nem ez volt a kérdés ugyebár. Ne terheld túl magad, de ha bírod csináld.
2023. júl. 12. 22:17
 4/14 A kérdező kommentje:
Hát mostmár kivárom a 3 hetet mert magán dokihoz járok úgyhogy esélyem sincs előbb menni. Köszi a választ:)
2023. júl. 12. 22:39
 5/14 anonim ***** válasza:
25%

Én csak azt nem értem,hogy azt se tudod,jó helyen van-e? Pl nem méhen kívüli?

Mert az edzéssel párosítva veszélyes lehet!

2023. júl. 12. 23:16
 6/14 A kérdező kommentje:
Ha méhen kívüli lenne akkor már lennének komolyabb tünetek is esetleg (erős hasfajás, szédülés, alacsony vérnyomás stb). Ilyen dolgokon nem izgulok, nem stresszelem magam fölöslegesen. Úgy gondolom elég a 10. héten elmenni az orvoshoz kész.
2023. júl. 13. 02:35
 7/14 anonim ***** válasza:
48%
Huh, azért a méhen kívülinek nem feltétlenül vannak ilyen tünetei. Nekem a petevezeték megrepedéséig semmi tünetem nem volt. Azt sem tudtam hogy terhes vagyok, mert szülés után nem jött nég meg.
2023. júl. 13. 08:01
 8/14 A kérdező kommentje:
Elég sokan csak a 10. héten mennek dokihoz úgyhogy én is úgy gondolom elég akkor. Nem ez erről kértem véleményt.
2023. júl. 13. 08:06
 9/14 anonim ***** válasza:
89%

Az oké hogy a 10. héten mész orvoshoz de a 12. heti genetikai ultrahangra és első trimeszteri laborra már most kérj időpontot mert 2 héten belül biztos nem fogsz kapni!

Úgy én 2 terhesség után biztos nem tudnék nyugodtan ülni a fenekemen hogy nem méhen kìvüli-e...

2023. júl. 13. 08:28
 10/14 A kérdező kommentje:
Én meg teljesen nyugodtan ülök a fenekem mert bízom abban hogy semmi probléma ennyi.
2023. júl. 13. 09:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!