Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Repülős úthoz nálam kell...

Repülős úthoz nálam kell lennie a kiskönyvemnek? (21 hetesen)

Figyelt kérdés
Természetesen utánanéztem a légitársaság előírásainak, de elvileg csak később kellene orvosi igazolás a repüléshez (21 és 22 hetesen fogok repülni). Viszont felmerült bennem, hogy esetleg a pocak miatt kérhetnek bármi hivatalosat, hogy hány hetes vagyok, emiatt merült fel bennem, hogy nálam legyen-e a kiskönyv.
2023. júl. 12. 14:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én kértem igazolást, és a nőgyógyász adott is azonnal angol nyelven. Hiába a légitársaság szabályzata, egy idegen országban a hajamra kenhetem, ha valamiért fennakadok a szűrőn.
2023. júl. 12. 14:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Én nem vittem, eszembe sem jutott, de igaza van az elsônek.
2023. júl. 12. 16:25
 3/6 A kérdező kommentje:
2-es: de ha jól értem, nálad sem volt semmi probléma, ugye? Nemrég voltam az orvosomnál, akinek kikértem a véleményét az utazásról, és jóvá is hagyta, de igazolás bennem sem merült fel, hiszen ebben a szakaszban nem kérik a társaságok. Egy papírért nem mennék vissza a dokihoz, ha nem valószínű, hogy kérnek bármit, emiatt gondoltam a kiskönyvre a biztonság kedvéért, hogy jobb, mint a semmi.
2023. júl. 12. 18:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem volt semmi problèmàm. Valamikor 20 ès 30 hetes kor közt repültem utoljára, előtte kb. havonta. Akkor sem a várandóssàg miatt hagytam abba.

Nekem sajnos nem látszott a hasam, faltól-falig volt ès nem előregömbölyödve.

2023. júl. 12. 18:32
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

A kiskönyveddel semmire se mész, nem fog senki számolgatni, főleg külföldön.

Én vittem 20 hetesen igazolást, el is kérték. Nem volt kis hasam.

2023. júl. 12. 19:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát, biztos ami biztos, jó bő ruhában megyek, amiben nem igazán kivehető a pocak. :D
2023. júl. 13. 09:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!