Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit alkalmazzak, ha alul...

Mit alkalmazzak, ha alul kellemetlen szagúnak érzem magam?

Figyelt kérdés

21 hetes terhes vagyok.

Van folyásom, de színtelen.

Viszont ebben a nagy melegben azt veszem észre, hogy büdös vagyok alul..

Tisztasági betétet használok, gyakran cserélem.

Nagyon izzadok is alul..

Nőgyógyász kenetet nem vesz, csak telefonon rögtön azt mondja az asszisztens, hogy Betadin kúpot használjak.. látatlanban, vizsgálat nélkül.

Nincs erre valami nem gyógyszeres hüvelyflóra helyreállító valami, ami tutira nem árt a babának?

Ez lehet tényleg a melegtől?

2023. júl. 11. 16:53
 1/9 anonim ***** válasza:
79%
Lehet azért van, mert terhes vagy.
2023. júl. 11. 16:55
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
Keresnék olyan nőgyógyászt, aki meg is vizsgál. A Betadine kúp terhesség alatt nem használható, az asszisztens nem kompetens? Semmit se dugj be, amit nem ORVOS mondott.
2023. júl. 11. 17:02
 3/9 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem siman lehet a melegtől plusz a terhesség/szoptatás alatt kicsit azért változik minden. Én pl a szoptatás alatt izzadtam olyan kellemetlenül erősen és szagosan hogy minden bajom volt már férfi dezodort használtam. Aztán elmúlt. De ha aggaszt mégis a dolog, simán elmehetsz megnézetni a nőgyógyásszal.
2023. júl. 11. 17:14
 4/9 anonim ***** válasza:
36%
Minek használsz még tisztasági betétet is? Az még egy plusz réteg amibe belesülsz.
2023. júl. 11. 17:37
 5/9 anonim ***** válasza:
42%
Lactofeel. Szinte végig használtam terhesség alatt. Nőgyógyász vett kenetet, sose volt semmi, csak mindig kicsit felborult, ez helyretette
2023. júl. 11. 17:48
 6/9 anonim ***** válasza:
57%

Nem derül ki egyértelműen számomra hogy a folyásnak van-e szaga vagy te se tudod eldönteni.

Én is nagyon büdösen izzadtam terhesség alatt. Pláne a nadrágba izzadt részeken, nem szellőzik, rálóg a has is még amikor már nagy stb.

Szerintem lehet nincs is semmi bajod, így semmiképp nem ajánlom a kúpot orvos nélkül.

2023. júl. 11. 18:35
 7/9 anonim ***** válasza:
45%
A tisztasagi betet nem ajanlott. Mivel annak zart az alja, nem szellozik a nemiszerv kellokeppen, plane ebben a nagy melegben. Rakj oda zsepit, de ha otthon vagy, nem kell semmi. Gondolom a folyas miatt hasznalod. Neha vizzel mosd at magad. Szappant naponta 1x szabad hasznalni, mert felboritja a pht. Egyébként meg, hormonok. Lehet vegig ezzel fogsz szenvedni :/
2023. júl. 11. 19:04
 8/9 anonim ***** válasza:
72%

Nekem is mindig olyan a bugyim mintha kicsit bepisiltem volna, plusz en is büdösebbnek erzem. Nőgyogyasz azt mondta ez normális, igy nem is nagyon foglalkozok vele.

17 hetes

2023. júl. 11. 19:08
 9/9 anonim ***** válasza:
74%
Nekem biztos semmi bajom, csak az orrom érzékenyebb, jobban érzem, ha megizzadok odalent. Minden pisilés után nedves törlőkendőzök, és ha kint voltam pl és megizzadtam, akkor ruhát váltok. Így sokkal jobb.
2023. júl. 11. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!