Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi lehet az a "szél fújás " ?

Mi lehet az a "szél fújás " ?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 11 hetes várandós vagyok és vettem egy szivhang figyelőt. A szivhangot nem találtam még meg de nem is parázok emiatt majd ha nagyobb lesz a terhesség majd akkor. Hanem halottam egy helyen olyan hangot mintha fujna bennem a szél 🤣 volt valakinek hasonló mi lehet ?
2023. júl. 11. 09:50
 1/6 babyboom567 ***** válasza:
68%

Ez tuti be fog kerülni a kenyérhéjas kérdés mellé, a top 10 kategóriába.

Kedves Kérdező!

Minden bántás nélkül,hogy fújna benned a szél?

A szívhang figyelő nem otthoni használatra van szakképzetlenül.A kizálólagos szerepe,hogy mindent is eladjanak az újdonsült szülőknek.

2023. júl. 11. 10:20
 2/6 anonim ***** válasza:
90%

Ugye tudod, hogy a szervek működése hanghatásokkal jár?! Ott vannak pl. a beleid...

Mondjuk ha a fejednél tapasztaltad volna ezt, az nem volna annyira meglepő.

2023. júl. 11. 10:24
 3/6 anonim ***** válasza:
91%
🤣🤣🤣🤣
2023. júl. 11. 10:44
 4/6 anonim ***** válasza:
90%
Én értem mire gondol a kérdező, szívhang figyelővel lehet hallani ilyesmi hangot. A belek mozognak, ettől van. Később, ha nagyobb lesz a magzat, a mozgását is lehet így hallani.
2023. júl. 11. 10:48
 5/6 anonim ***** válasza:
45%

Nyugi mindenkibe "fúj a szél "

Belek mozgása erekben a vér áramlása....

És előszőr sisegő pulzálást fogsz hallani az a köldökzsínór lesz. A késöbbiekben fogod hallani a "lódobogás" hangot na az a szívpulzálás lesz.

10 hetesen nehezen de megtaláltam. Kitartás és meg leaz az!az idiótákkal ne foglalkozz itt ők vannak többen sajnos!

2023. júl. 11. 12:47
 6/6 A kérdező kommentje:
Tudom nagyon hülye kérdés volt senkinek a válaszán nem sértődöm meg. Nem első baba első válaszoló. Kedves 2es azért mert vki fel tesz egy olyan kérdést ami számra is vicces nem jelenti azt h huzatos volnék . A többieknek köszönöm az értelmes választ 😊
2023. júl. 12. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!