Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik úgy estek teherbe hogy...

Akik úgy estek teherbe hogy nem tervezetten és nem volt épp munkájuk, mit csináltak? Abortusz kizárva, és elméleti kérdés, nem vagyok terhes.

Figyelt kérdés
2023. júl. 8. 11:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
94%

Amennyiben a munkaköri orvosi alkalmassági vizsgálaton az orvos megkerdezi, hogy terhes vagy és te letagadod, alapot adsz arra, hogy kirugjanak és egy esetleges munkaugyi pert is inditsanak ellened.

Amúgy meg nincs általános valasz arra, hogy ki mit csinalna. Nyilván, akinek van x évnyi munkaviszonya, stabil párkapcsolata, ahol a másik félnek van jövedelme, van megtakaritas, lakás, támogató környezet, ott más lesz a döntés, mint egy egyedülálló, albérletben egyik napról a másikra tengodo nőnél

2023. júl. 8. 12:35
 12/17 anonim ***** válasza:
44%
Ha sehogy nem tudom megoldani, akkor inkább örökbe adás mint abortusz. De szerencsére én egyikre se szorultam volna rá, végső esetben a szüleim tudtak volna segíteni gyakorlatilag bármiben. Nyilván ha az édesapja nem akar érdemben részt venni a kicsi életében, azt ők sem tudják pótolni, de ami az anyagiakat illeti, nem lett volna gond.
2023. júl. 8. 15:16
 13/17 anonim ***** válasza:
32%

12!

Na és munka, vagyis bevetel nélkül hogyan viszed végig a terhesseget? Beruhazol a semmiből a vitaminba, kismama ruhaba? A fizetős tesztekbe?

2023. júl. 8. 15:19
 14/17 anonim ***** válasza:
40%

#13, nyilván nem csináltatnék többszázezres vizsgálatokat, ha anyagi okokból örökbe fogom adni a babát. A többi meg nem olyan hatalmas kiadás, főleg a normál megélhetéshez képest.

Az én szakmámnál nem kizáró ok a terhesség orvosilag, és mivel a CSED/GYED úgyse játszik, legföljebb fölvesznek határozott időre vagy megbízási szerződéssel. Tehát terhesen is kereshetnék munkát.

2023. júl. 8. 15:34
 15/17 anonim ***** válasza:
65%
Elméletben és gyakorlatban sem zárjuk ki az abortuszt, ha az az indokolt megoldás
2023. júl. 8. 20:50
 16/17 anonim ***** válasza:
Aki csak úgy becsúszott, mint x. gyerek, azt lehet, hogy direktbe nem tervezték, de nem is zárkóztak el a lehetőségtől. Aki nagyon nem akar, az odafigyel a fogamzásgátlásra.
2023. júl. 8. 21:42
 17/17 anonim ***** válasza:
59%
Nem volt munkám éppen mentem volna tudoszure mert felvettek egy etterembe (gimi utani elso munkahelyem lett volna) mikor csinaltam tesztet mert folyton erzekeny volt a mellem. Nem tudtam elmenni tudoszurore igy nem tudtam allast sem talalni. Nem kapok semmit de az en hazamban lakunk. A ferjem tart el amint 2 eves lesz a babam megy bolcsibe es elmegyek dolgozni. Ja igen mellette tettem le a jogsim es most kezdtem el egy tanfolyamot is tanulni.
2023. júl. 8. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!