Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik úgy estek teherbe hogy...

Akik úgy estek teherbe hogy nem tervezetten és nem volt épp munkájuk, mit csináltak? Abortusz kizárva, és elméleti kérdés, nem vagyok terhes.

Figyelt kérdés
2023. júl. 8. 11:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
68%

Nekem épp nem volt munkám de amikor megtudtam hogy terhes vagyok azonnal elmentem dolgozni, hogy jogosult legyek csedre és gyedre is.

A párom itthonról dolgozott kevés pénzért de azonnal munkát váltott és külföldön kezdett dolgozni húsiparban nyelvtudás nélkül hogy meglegyen szépen minden mire megszülök.

És így is lett. Szülés előtt 1 hónappal jött haza külföldről végleg. Jól alakult minden.

2023. júl. 8. 11:57
 2/17 anonim ***** válasza:
32%
Nekem a terhesség a munkaviszonyom végét jelentette.. Megtartottam a gyereket, de azóta sem dolgozok (10 éve)
2023. júl. 8. 12:11
 3/17 anonim válasza:
76%
De nem értem, miért lenne kizárva az abortusz? Az oké, ha neked személy szerint kizárt, h elvetesd, de azt kérdezted, hogy MI mit csináltunk, akik így estek teherbe. Nos, én egy nem tervezett terhességet értelemszerűen nem tartottam meg, főleg hogy semmi nem is volt adott hozzá.
2023. júl. 8. 12:20
 4/17 A kérdező kommentje:
Azért irtam mert arra vagyok kiváncsi aki nem ölte meg hanem milyen más megoldást talált.
2023. júl. 8. 12:21
 5/17 A kérdező kommentje:
1es és elmpndtad felvételkor hogy terhes vavy? Tényleg perelhetnek ha eltitkolom?
2023. júl. 8. 12:22
 6/17 anonim válasza:
72%
Az sem ölte meg, aki abortuszra ment, tekintve, hogy az abortusz nem gyilkosság. 🤷🏻‍♀️
2023. júl. 8. 12:23
 7/17 anonim ***** válasza:
72%

Talán mert azok válasza érdekli, akiknél kizárt volt?

Tehát olyan válasza, mint a tiéd, nem releváns.

2023. júl. 8. 12:24
 8/17 anonim ***** válasza:
70%
Nem mondtam el hogy terhes vagyok csak kB a 15.héten.
2023. júl. 8. 12:24
 9/17 anonim ***** válasza:
78%

Barátnőm gimis volt még, szóval tanult.

Megtartotta, a szüleivel élt, ők tartották el. 2 évesen bölcsibe adta, és elment dolgozni.

2023. júl. 8. 12:29
 10/17 anonim válasza:
70%
Jól van, emiatt nem kell leszedni az ember fejét, pusztán nem értettem, hogyha azokhoz szól a kérdés, akikkel ez megtörtént, akkor miért ne írhatná le bárki, hogy ő hogyan dönt abban az adott helyzetben.
2023. júl. 8. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!