Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Alacsony FL/Bpd arány?

Alacsony FL/Bpd arány?

Figyelt kérdés
Most jövök a nőgyógyásztól, 25+1 hetes vagyok. Áttanulmányoztam a méreteket es most láttam, hogy az FL/bpd arány csak 71%, vagyis a legalsó határ. A múltkori leleten meg, ami a 22. héten volt, még csak 65% volt, akkor nem is vettem észre. Nagyon megijedtem :( a nőgyógyász azt mondta, hogy minden rendben, de akkor miért írják a neten mindenütt, hogy ez nagyon alacsony? :( volt már igy valaki? Ezt leszámítva minden érték ok, a nyaki redővel sem vt problema.
2023. júl. 6. 18:43
 1/1 anonim ***** válasza:
Ohh, ettől először én is megijedtem, de azt hiszem a 32 hetes uh-n kell a megadott százaléknak lennie. Tehát a többi uh-n az arányok senkinek se stimmelnek. Én sem értettem, hogy miért így van megadva, de nem jelent gondot.
2023. júl. 6. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!