Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Felszívódhatott ennyi idő...

Felszívódhatott ennyi idő után a hematómám?

Figyelt kérdés

Izgulok, mert a héten megyek 12.heti genetikai ultrahangra. 6. hét óta van hematómámam, kaptam rá progesterone exelitist, illetve magnéziumot kell mellette szednem. 8.heti UH-n még látszódott a hematómám, valamivel talán kisebb lett. Azóta szépen növöget a hasam, nipt tesztnek köszönhetően megtudtam, hogy minden betegséh alacsony kockázatú, illetve, hogy kisfiam lesz. Viszont nagyon izgulok hematóma ügyileg, hogy hogyan is állunk most. Abszolút nem volt semmilyen vérzésem, fekvésre se lettem ítélve, nyílván nem ugrabugrálok, de csinálom ugyanúgy az életemet, ahogy eddig.

Szerintetek van rá esély, hogy felszívódott? Illetve ha nem, egy kicsi, felső részben lévő hematóma hány hetes korig jelent tényleges veszélyt a magzatra?

2023. júl. 5. 18:33
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem is volt, en kb 5.hettol kezdve a 9. Barnaztam.

A 12. Uh mar nem latszodott.

2023. júl. 5. 19:34
 2/2 A kérdező kommentje:
Nekem barnázásom sem volt - őszintén kicsit nyugodtabb lennék ha lett volna, mert az utal kiürülésre, de nálam semmi nem volt. :(
2023. júl. 5. 19:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!