Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miből lehet látni egy terhes...

Miből lehet látni egy terhes nő hasán, hogy fiú vagy lánya lesz?

Figyelt kérdés

A szomszédom minden várandós nőnek ránézésből megmondja, hogy fia vagy lánya lesz-e és mindig igaza van. Azt mondja, lehet látni a hasa alakján (persze csak akkor, ha már előrébb jár a terhességben). Csak nem árulta el, mit lát rajta amiből ezt megállapítja.

Valaki tudja, miben más egy terhes nő hasának a formája, ha lányt/fiút vár?

2023. júl. 5. 09:26
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondjak ha fiu lesz akkor hegyes a hasad,ha lanyod akkor gömbölyű.

No mar most nekem mindket gyerekemnel gömbölyű labda hasam volt,az egyik lany lett a masik fiu

Azt is mondhak,ha éget akkor lesz haja a babanak ha nem akkor kopasz lesz.

No en ebben is ufo lehetek,mert a lanyomnak suru haja volt,nem egetett,a fiamnak meg alig volt par szal es olyan gyomoregesem volt terhesseg allatt mint az állat.

2023. júl. 5. 09:28
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Mindkétszer a hasam olyan volt, mint egy piramis. 2 lányom van!

Szóval sehonnan nem lehet látni!

2023. júl. 5. 09:36
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A szomszédodnak csak mázlija volt, végül is mindig 50% esélye volt eltalálni. Valóban vannak ilyen vélekedések, de semmi alapjuk nincs, ebből nem lehet következtetni.
2023. júl. 5. 09:42
 4/10 anonim ***** válasza:
84%

Sehonnan

Népi babona, szerencséje van.

Vegyes ikrekre mit mondana?

2023. júl. 5. 09:49
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Hülyeség!

A fiammal és a lányommal is csúcsos pocakom van. 😀

2023. júl. 5. 09:56
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Fogalmam sincs, de egyszer egy roma asszony gratulált a fiamhoz. Én meg csak pislogtam, hogy honnan tudja? Közölte, hogy látszik a hasamon.

Persze 50-50 volt, hogy ráhibázik.

Én mondjuk úgy hallottam, hogy lánynál a mell alatti résztől kerekedik a teljes pocak, fiúnál pedig a mell alatti rész (kb. a bordákig) lapos, és onnan gömbölyödik.

2023. júl. 5. 10:39
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Sztem alkati kérdés. Egy anyának hogy lenne már másmilyen a hasa alakja más nemű gyereknél? Sztem csípőszélességtől függ

Azt mondják, akik így gondolják, hogy ha hátulról nem látszik a nagy has, akkor fiú, ha lány, akkor széltében is nő a kismama.

3 fiam van, egyiknél se látszott, hogy terhes vagyok, csak elölről.

Most is babát várok, bár a neme még nem biztos, 13.heten lánynak mondták, eddig ugyanúgy nő a hasam, mint a többieknél. 19. héten járunk.

2023. júl. 5. 11:22
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Amikor a lányommal voltam terhes, vki azt mondta, hogy fiú lesz, vki meg hogy lány. Ki mit lát bele, szerintem egyáltalán nem lehet megmondani ez alapján. A fiammal is nagy, kerek hasam volt, hiába mondják,hogy akinek csúcsos, fiú lesz.
2023. júl. 5. 12:30
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Lánnyal hegyes hasam volt. Minden öregasszony szerint fiút vártam. És mégse :) .
2023. júl. 5. 12:57
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem a fiammal és lányommal pont olyan volt a hasam, mint ahogy a 6-os írta. Teljesen máshogy nézett ki a kettő, pedig 1 év különbséggel szültem a két gyereket, úgyhogy sokat nem változott az alakom addig.
2023. júl. 5. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!