Mikor kell először védőnőhöz menni a terhesség során?
Figyelt kérdés
A terhesség elején mi a teendője a kismamának az orvosi vizsgálatokon kívül?Köszönöm a választ!2008. jan. 6. 16:35
1/3 anonim válasza:
A védőnőt csak akkor kell felkeresni ha már van szívhangja a picurnak ( Én a 7-8. hét körül kerestem fel). Az orvosok addig csak terhesség "gyanúját" állpítják meg.
A vedőnő el fog küldeni egy csomó vizsgálatra (vérvétel, belgyógyász, stb)és mindent elmond. Pl mikor milyen vizsgálatra kell menni...
Neked a legfontosabb teendőd hogy pihenj és örülj:)
Gratula a picihez!! 20 hetes kismama
2/3 anonim válasza:
Szia nekem tök máshogy volt.Én mondjuk magán dokihoz járok és a6hétben mentem el,akkor elküldött vérvételre ,majd a 8-9hét körül hívott vissza.Ekkor már volt szívhangunk és megvolt a lelet.Kiállított egy papírt a védőnőnek amiben igazolja a terhességet és,hogy vállalja a további terhesgondozásomat.A9héten jutottam el a védőnőhöz aki súlyt mért hasi körfogatot,tesztet töltetett ki ideadta a kiskönyvet stb.És most csak a fogászatra kell menjek majd,meg igazolás kell a dokitól és a háziorvostól-azt nem tudom mi,de ő biztos tudja majd.DE szerintem ahány orvos annyi féle.Sok sikert a picihez
3/3 anonim válasza:
Amikor van olyan papírod, amin már biztos a terhesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!