Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Reggelre dagad be a kézfejem,...

Reggelre dagad be a kézfejem, lábam, ez normális?

Figyelt kérdés

Első terhességem, szóval nem igazán tapasztaltam még ilyet. A vizesedés tudom, hogy normális, viszont ma reggel alig bírtam lábra állni annyira bevizesedett a jobb bokám, lábfejem, azt gondoltam estére jellemző inkább.

Eddig az edzés, túra segített…kiváncsi leszek továbbra is működik e testmozgás. Valakinek valami ötlet? (Tudom sokat igyak és ne lógassam a lábam 🙂 - ezeken felül gondoltam)

2023. júl. 4. 07:57
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon meleg volt tegnap, én is felteltem tegnap, tegnapelőtt. Nekem eddig lement, de most nem akar, pedig tegnap sokat polcoltam. Hányadik hétben vagy? Én a 38.ban.

Reggelre is bevizesedhet.

2023. júl. 4. 08:04
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Hányadik hét?

Mennyire vizesedtél korábban? Vérnyomásod?

A hirtelen nagyfokú vizesedés nem játék, toxémia jele is lehet.

2023. júl. 4. 08:14
 3/10 A kérdező kommentje:
Pont a lényeget hagytam le, holnap leszek 32 hetes kereken. Vizesedtem eddig is, csak nem ilyen hirtelen, egy órát feküdtem felpolcolt lábakkal, lejjebb is ment kicsit. Most futottam egyet a kutyával a kertben de gyorsan meg is mértem, 111/68 a vérnyomásom 103-as pulzussal.
2023. júl. 4. 08:55
 4/10 anonim ***** válasza:
51%
Én azért beszélnék orvossal a helyedben. Vagy minimum a védőnővel.
2023. júl. 4. 08:57
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez azért megér egy telefont az orvosnak. Ennyire durván vizesedni azért veszélyes is lehet. Nem ijesztegetni akarlak, lehet nem gond, de inkább kérdezz rá az orvosodnál, hogy ez mennyire fér bele?
2023. júl. 4. 09:31
 6/10 A kérdező kommentje:
Csütörtökön megyek orvoshoz, azt megvárom ha nem rosszabbodik a helyzet. Köszi!
2023. júl. 4. 09:48
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szülés előtt 2 héttel kezdett csak vizesedni, szintén reggelre
2023. júl. 4. 10:05
 8/10 A kérdező kommentje:

#7 Sokat mozogtál egyébként vagy csak “szerencsés” voltál és azért nem vizesedtél?

Most sétáltam pár km-ert emelkedőn és le is ment a nagy duzzanat, egyelőre még jól reagálok😅

2023. júl. 4. 10:14
 9/10 anonim ***** válasza:
A csütörtök még messze van. Egy telefon nem kerül semmibe. A toxémia nem játék! Ha időben elkapják, gyógyszerrel kordában tartható. Kezeletlenül meg belehalhattok.
2023. júl. 4. 11:15
 10/10 anonim ***** válasza:
Jajjj, ugyan már, ebben a melegben normális hogy vizesedik. Érdemes naponta rámérni a vérnyomásra, vagy ha úgy gondolod, többször is naponta. Amíg az rendben van addig nem toxémia. Amint elkezd felmenni, akkor viszont kórház.
2023. júl. 4. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!