Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit gondoltok erről?

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Egyik volt női kollégámmal másfél hónapja beszéltem telefonon,és említette hogy terhes.Gratulaltam neki,hiszen ez hatalmas dolog.Viszont a napokban rakott ki ket kepet:egyiken ő van,másikon a barátnőjével iszik pezsgőt.Laikus vagyok ilyen téren,mert nem latszodik a kepeken hogy terhes lenne,es ha igen,akkor fogyaszthat alkoholt?
2023. júl. 3. 22:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem a te dolgod. Ihatott alkoholmentes pezsgőt is akár.
2023. júl. 3. 22:53
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baja sem lesz 1 korty pezsgőtől, de az is lehet, hogy elvetélt, csak nem kürtölte szét.
2023. júl. 3. 23:28
 3/9 anonim ***** válasza:
7%
mi tanultunk az egyetemen az alkohol teratogén tényezőiről, de mit vársz attól, aki a blikkről tájékozódik
2023. júl. 3. 23:39
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

1. Lehet alkoholmentes

2. Lehet elvetélt

3. Lehet régebbi kép

2023. júl. 4. 05:38
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
En pl szulinapomra a pozi teszt utan a ferjemtol alkoholmentes pezsgot kaptam...
2023. júl. 4. 07:54
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Semmi közöd hozzá. A képen nem látszik, mi volt a pohárban, lehet szőlőlé, vagy alkoholmentes pezsgő is.

Az is lehet, hogy régebbi kép.

2023. júl. 4. 08:21
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Sok dolog állhat a háttérben. Például alkoholmentes pezsgő volt, vagy csak fogta a kezében a poharat a kép erejéig, vagy régi kép volt, vagy gyümölcslé volt benne, vagy nem terhes már stb. De ha netalán terhes és valóban alkoholos pezsgőt ivott, ahhoz sincs semmi közöd.
2023. júl. 4. 08:49
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy pohár pezsgőtől semmi baja nem lesz a picinek. De lehetett alkoholmentes is.
2023. júl. 4. 09:31
 9/9 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy alkoholmentes.

Nem kell egyből rosszra gondolni.

Vagy csak a fotó kedvéèrt vette a kezébe.

2023. júl. 4. 17:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!