Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Januárban megyek az István...

Januárban megyek az István kórházba terheléses cukorvizsgálatra. Még sosem voltam ilyenen. Aki volt már, kérem írja le, hogy ez hogy működik az Istvánban? Előre be kell jelentkezni erre? Otthon kell reggeliznem, vagy adnak valami lötyit?

Figyelt kérdés
2008. dec. 30. 21:16
 1/9 anonim ***** válasza:

Miért nem kérdezed meg azt az orvost, aki küldött, vagy azt akihez mész?

Inkább orvostól kérj tanácsot ilyenben, ne fórumon.

2008. dec. 30. 21:26
 2/9 anonim ***** válasza:
adni fognak ilyen narancsos lotyot azt kell meginni aztan vert vesznek ennyi!
2008. dec. 30. 21:30
 3/9 anonim ***** válasza:
Éhgyomorra mész, viszel egy kis üvegben vizeletet. Majd jelentkezel a recepción és szólsz, hogy terhelésesre mész, mert így előre vesznek. Aztán leveszik a vért és utána meg kell enned egy kiflit és 2 dl tejet. Ezt neked kell vinned! Ezután egy óra múlva visszamész és újra leveszik a véredet. Oda kell érned minél korábban, hogy ne fuss ki az időből,mert csak kilencig van vérvétel.
2008. dec. 30. 21:31
 4/9 anonim ***** válasza:
Az Istvánban nem narancsos lötty van, hanem tejes és kiflit kell vinni!!!
2008. dec. 30. 21:31
 5/9 anonim ***** válasza:

ja bocs en vagyok a narancsos lotyos

itt ahol vagyok(kulfoldon) narancsos lotyot adnak azt kell meginni es utanna vesznek vert

2008. dec. 30. 21:33
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Multhéten voltam cukroson,de ugy látom mindenhol más!Én beutalót kaptam a vérvételre nőgyógyitól,reggel mentem éhgyomorra levették a vérem 1pohár cukrosvizet kellett innom amit ott kevertek aztán kétóra mulva megint vért vettek és nem szabadott addig ennem!Neked remélem jobb emlékeid lesznek,ha kiflit és tejet kell innod:)

25hetes kismami

2008. dec. 30. 23:25
 7/9 anonim ***** válasza:

Csajok cak egy kérdés:

mi köze a cukorterhelésnek a kiflihez és a tejhez???

(ez fura nekem, mert én 2 napja voltam és cukros vizet kellett innom éhgyomorra)

2008. dec. 31. 09:56
 8/9 anonim ***** válasza:

Azt nézik, hogy a szénhidrát, amit beviszel mennyire nyomja fel a vércukrot és a vércukorszint 2 óra múlva visszamegy-e nagyjából az éhgyomri értékre, de legalábbis nem marad-e magas. (nálunk 7,8i-g jó, nekem 7,9 lett, úgyhogy diéta)

Mivel a kifliben, vagy zsömlében és a tejben is van szénhidrát, ezért van ahol nem 75-gr glükózt kell 3 dl vízben oldva inni, hanem zsömlét, kiflit tejjel

(1 zsemlében van 30gr, 1 dl tejben, meg 5gr)

2008. dec. 31. 11:02
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat, BUÉK!!!
2008. dec. 31. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!