Januárban megyek az István kórházba terheléses cukorvizsgálatra. Még sosem voltam ilyenen. Aki volt már, kérem írja le, hogy ez hogy működik az Istvánban? Előre be kell jelentkezni erre? Otthon kell reggeliznem, vagy adnak valami lötyit?
Miért nem kérdezed meg azt az orvost, aki küldött, vagy azt akihez mész?
Inkább orvostól kérj tanácsot ilyenben, ne fórumon.
ja bocs en vagyok a narancsos lotyos
itt ahol vagyok(kulfoldon) narancsos lotyot adnak azt kell meginni es utanna vesznek vert
Szia!
Multhéten voltam cukroson,de ugy látom mindenhol más!Én beutalót kaptam a vérvételre nőgyógyitól,reggel mentem éhgyomorra levették a vérem 1pohár cukrosvizet kellett innom amit ott kevertek aztán kétóra mulva megint vért vettek és nem szabadott addig ennem!Neked remélem jobb emlékeid lesznek,ha kiflit és tejet kell innod:)
25hetes kismami
Csajok cak egy kérdés:
mi köze a cukorterhelésnek a kiflihez és a tejhez???
(ez fura nekem, mert én 2 napja voltam és cukros vizet kellett innom éhgyomorra)
Azt nézik, hogy a szénhidrát, amit beviszel mennyire nyomja fel a vércukrot és a vércukorszint 2 óra múlva visszamegy-e nagyjából az éhgyomri értékre, de legalábbis nem marad-e magas. (nálunk 7,8i-g jó, nekem 7,9 lett, úgyhogy diéta)
Mivel a kifliben, vagy zsömlében és a tejben is van szénhidrát, ezért van ahol nem 75-gr glükózt kell 3 dl vízben oldva inni, hanem zsömlét, kiflit tejjel
(1 zsemlében van 30gr, 1 dl tejben, meg 5gr)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!