Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 28 hetes terhes vagyok és...

28 hetes terhes vagyok és nagyon étvágytalan. Többi lent .. ??⁸

Figyelt kérdés
Egyáltalán nincs étvágyam,szinte éhen el tudok lenni egész nap. Nincs olyan amit kívánnék, pedig így is kisebb a baba mint kellene. Tudtok valamit ajánlani vitamint vagy bármit? Mikor erőből enni készülök szorongás tör rám mert annyira nem vagyok éhes és nem kívánok semmit egész nap. Köszi

2023. jún. 30. 23:44
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Kedves 6..... első sorban mi az h hisztis hülye? Te aztán jó édesanya lehetsz ha ilyen tisztelet tudóan kommunikálsz, milyen jogon kérdezed te meg h ki minek vállal gyereket? Nem szegyenled magad? Nyilván nem azért nem eszem mert a modell testalkatomra akarok vigyázni mint Hollywoodban. Annak szerinted értelme van ha valamit erővel lenyomsz és 5 perc múlva kíhányod mert undort érzel minden falat után? Te észkombájn. Nem mindenki tud felfalni egy lovat csak azért mert gyermeket vár. Ennyire undorító megnyilvanulast.... későbbiekben még nálad is lehet ez így úgyhogy ne hülyézd le q másikat, mert eddig nekem sem volt gond csak most kb 2 hete.. ha pedig tanácsot vagy esetleg normális kommentet nem tudsz írni akkor nem muszaly hozzászolni, mert esetleg mások lelki allapotának nem biztos hogy jól esik a megnyilvánulasod. Köszönöm szepen
2023. júl. 1. 23:38
 12/16 A kérdező kommentje:
6. Holgyemenynek meg annyit hogy ne tanítsd már meg nekem hogy én hogy fogom majd ellátni a picit ugyanis van már egy 12 éves fiam,és nyilván mint mindenki más én is a legjobbat akarom a gyermekemnek 12ev után. Az legtöbb kismama az ilyen emberek miatt nem mer és nem akar még egy ilyen platformon sem kérdezni, mert tanács helyett rögtön megy a lehurrogás és lenézés
2023. júl. 1. 23:46
 13/16 A kérdező kommentje:
A többieknek köszönöm a válaszokat. Olvastam több helyen is hogy ilyenkor már összenyomódnak a belek és ez is okozhatja.
2023. júl. 1. 23:51
 14/16 anonim ***** válasza:

Hány ilyen kismamát láttam már akinek könnyen összejött pl az első gyerek és teljesen más a hozzállása, mint annak aki mondjuk megküzd azért, hogy gyereke lehessen. Aki küzd érte az fel sem tesz ilyen kérdést hanem elfogadja az adott szituációt és örül, hogy egyáltalán terhes.

Én az első 16 hetet 0-24-ben végig hánytam, semmi nem maradt meg bennem, semmit nem tudtam megenni még a vizet is kihánytam, de nem foglalkoztam vele hanem ettem, hogy valami majdcsak bent marad vagy legalább egy része. 0-24-ben émelyegtem, felkelni alig bírtam, de mentem tovább, tettem amit kell szó nélkül, mert én szerettem volna.

Az meg, hogy ahogy nől a hasad és nyomódnak a dolgok valóban igaz, de lehet ésszel táplálkozni. Ezt tudnod kellene ha már van gyereked. Ha lehet egy nap többször kicsiket enni akár óránként. Nem megterhelő ételeket. 6-os vagyok és továbbra is vállalom amit mondtam, mert számomra már egy ilyen kérdés feltétele is megdöbbentő egy felnőtt embertől. (Főleg, hogy van már gyereked.)

2023. júl. 2. 06:57
 15/16 A kérdező kommentje:
Kedves 6. Így ilyen stílusban sokkal elfodaghatobb a kommented. Nem a kommented volt q dühito hanem a stílusa ahogy megfogalmaztad. Köszönöm hogy megosztottad q tapasztalatod. Jó babavárást.
2023. júl. 2. 10:34
 16/16 anonim ***** válasza:

Elnézést kérek a nyers trágár stílusért...tombolnak a hormonjaim, másra nem tudom fogni...szóval igazad van ebben sajnálom. Tudom milyen rossz érzés ez csak mi 7 éve vártunk erre a babára és nekem semmi sem tűnik ezért nehéznek vagy áldozatnak azért, mert végre esélyünl van arra, hogy egy család legyünk.

Remélem hamarosan jobb lesz Neked is és ez csak egy kis átmeneti rosszullét. Lehetnek ezek a frontok is amúgy.

Neked is jó babavárást! (6os voltam)

2023. júl. 2. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!