28 hetes terhes vagyok és nagyon étvágytalan. Többi lent .. ??⁸

Hány ilyen kismamát láttam már akinek könnyen összejött pl az első gyerek és teljesen más a hozzállása, mint annak aki mondjuk megküzd azért, hogy gyereke lehessen. Aki küzd érte az fel sem tesz ilyen kérdést hanem elfogadja az adott szituációt és örül, hogy egyáltalán terhes.
Én az első 16 hetet 0-24-ben végig hánytam, semmi nem maradt meg bennem, semmit nem tudtam megenni még a vizet is kihánytam, de nem foglalkoztam vele hanem ettem, hogy valami majdcsak bent marad vagy legalább egy része. 0-24-ben émelyegtem, felkelni alig bírtam, de mentem tovább, tettem amit kell szó nélkül, mert én szerettem volna.
Az meg, hogy ahogy nől a hasad és nyomódnak a dolgok valóban igaz, de lehet ésszel táplálkozni. Ezt tudnod kellene ha már van gyereked. Ha lehet egy nap többször kicsiket enni akár óránként. Nem megterhelő ételeket. 6-os vagyok és továbbra is vállalom amit mondtam, mert számomra már egy ilyen kérdés feltétele is megdöbbentő egy felnőtt embertől. (Főleg, hogy van már gyereked.)

Elnézést kérek a nyers trágár stílusért...tombolnak a hormonjaim, másra nem tudom fogni...szóval igazad van ebben sajnálom. Tudom milyen rossz érzés ez csak mi 7 éve vártunk erre a babára és nekem semmi sem tűnik ezért nehéznek vagy áldozatnak azért, mert végre esélyünl van arra, hogy egy család legyünk.
Remélem hamarosan jobb lesz Neked is és ez csak egy kis átmeneti rosszullét. Lehetnek ezek a frontok is amúgy.
Neked is jó babavárást! (6os voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!