Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség megszakítás utáni...

Terhesség megszakítás utáni következő terhesség elején szabad szexelni?

Figyelt kérdés

Sajnos rendellenesség miatt meg kellett szakítanunk 6 hónapja a terhességemet, a 12. hétben. Az orvosomtól akkor úgy váltunk el, hogy a következő pozitív terhességi teszt után találkozunk, de nem mondott semmi plusz infót, én sem kérdeztem.

5 napja lett pozitív a terhességi tesztem, ma pedig szexeltünk a férjemmel. Igyekeztünk csak a hüvelyem elejét "használni", nehogy elérjük a méhnyakat, kerülve az orgazmust, de most mégis bánt a lelkiismeret. Orvoshoz jövő héten megyek.

Lehet nem szabadott volna szexelnünk?

Volt már egy sikeres terhességem is régebben, ott minden volt, nem voltam eltiltva a szextől, pedig 15 hétig görcsölt a hasam.

2023. jún. 30. 23:14
 1/5 anonim ***** válasza:
72%
Nem lenne könnyebb felhíni és megkérdezni?
2023. jún. 30. 23:29
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Tavaly januárban volt egy terhesség megszakításom, áprilisban teherbe estem spirál mellett,nem is sejtettem.

Most lesz 7 hónapos az egészséges koslányom

2023. jún. 30. 23:39
 3/5 anonim ***** válasza:
97%

Miért ne lehetne szexelni?

Genetikai hiba miatt ért véget az előző terhesség, semmi köze ahhoz, hogy mit csináltok a hüvelyedben..

2023. júl. 1. 00:09
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Értem, hogy aggódsz,de szerintem is nyilvánvaló, hogy nem probléma a szex.
2023. júl. 1. 00:14
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem elvetéltél, így swmmi bajod nem lesz a szextől.
2023. júl. 1. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!