Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyibe kerül egy teljesen...

Mennyibe kerül egy teljesen önköltséges lombik program?

Figyelt kérdés

2023. jún. 29. 14:55
1 2
 11/18 anonim válasza:
Azt elfelejtettem írni, hogy a Reprofitnak utalt pénz azért lett ilyen szép összeg, mert összesen 10 embriónk lett, és azok fagyasztási költsége megdobta a végét (nyilván ha nem fagyasztanak ennyit, akkor nem is lesz ekkora a költség)
2023. júl. 5. 10:47
 12/18 anonim ***** válasza:
Hányadik napon fagyasztottak?
2023. júl. 8. 12:58
 13/18 anonim válasza:
6 embriót ötödik napon, majd másnap hívtak, hogy újabb 4 fejlődött FHB minősítésűre, így azokat is kértem fagyasztani.
2023. júl. 13. 09:50
 14/18 anonim ***** válasza:
Az nagyon szép eredmény! Mikor lesz a beültetés?
2023. júl. 13. 13:53
 15/18 anonim válasza:
Most kihagytunk egy ciklust,így FET-re várhatóan augusztusban megyünk. Nagyon izgulok, első lombikunk, nagyon szeretném, ha sikeres lenne.
2023. júl. 13. 14:26
 16/18 anonim ***** válasza:
Megkérdezhezem miért van szükség lombikra és miért a reprofitotra esett a választás?
2023. júl. 16. 14:46
 17/18 anonim válasza:
Nálam (33) egyoldali elzáródás, a férjemnél (40) nem túl jó spremiogram. Igazából egyáltalán nincs kizárva annak a lehetősége, hogy természetes úton összejöjjön, de nem szerettünk volna tovább várni és próbálkozni. Magyarországon nem voltunk meddőségi központban, egyből Brnoban kezdtünk. A Reprofitba ismerősi ajánlásra mentünk, eddig jók a tapasztalataim velük, bízom benne, hogy nem lesz gond később sem.
2023. júl. 19. 11:07
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem jók a kilátások, sok sikert kívánok! 😉
2023. júl. 20. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!