A köldökömtől lefelé egy barnás csik kezd kialakulni a pocakokom. Ez nagyon be fog sötétedni?
Figyelt kérdés
El fog múlni szülés után? Mi is ez a csik? Másnak is van?
(28 hetes kismama)
2008. jan. 6. 16:04
1/3 anonim válasza:
Szia!
Én 34 hetes vagyok és már elég régóta látható az én hasamon is, linea nigra a neve és teljesen normális. Nem tudom mitől van, de szülés után elmúlik állítólag.
Kellemes babavárást!
2/3 anonim válasza:
Nekem is van, a gyomromtól jön lefelé!Ez szülés után el fog múlni ne aggódj!Azt mondják akinek teljesen végig van a hasán annak kisfia lessz, akinek pedig csak lentről köldökig van annak kislánya! Nekem kisfiam!
Jó babavárást
34 hetes kismama
3/3 anonim válasza:
Ez változó! Nekem például alig látszott, a barátnőmnek pedig szinte fekete volt, még a köldöke is. Egyébként nekem csak a köldökömig ért, és kisfiút szültem. Szerintem ez nem befolyásolja a baba nemét. De nyugi! El fog múlni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!