Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9.héten barnázás?

9.héten barnázás?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Holnap leszek 9 hetes és ma reggel enyhe barnázásra ébredtem. Már mindenkit is felhívtam mire végre felvették a telefont és 9re elküldtek a terhesgondozoba. Nagyon aggódok, volt valakinek ilyen? Mindenképp rosszat jelent?
2023. jún. 27. 07:43
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Egyébként két napja faj a fejem de gondolom az az időtől, meg tegnap szúrt, húzódott enyhén a hasam, de ezeket normálisnak titulaltam
2023. jún. 27. 07:44
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Ezek, amiket utólag írtál, tényleg normális velejárója! Próbálj megnyugodni...lehet csak egy kis ér pattant el. Nem feltétlenül jelent bajt. Az jó, hogy ilyen hamar tudnak fogadni a terhesgondozóban.

Tart még a barnázás vagy egyszeri alkalom volt?

2023. jún. 27. 07:48
 3/16 A kérdező kommentje:
Reggel felkeltem, és pisiles után vettem csak észre, kb mint mielőtt megjönne előtte napon. Nem volt sok szerencsére de azért határozottan észre lehetett venni
2023. jún. 27. 07:51
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is hasonló volt ebben az időszakban, reggel kis barnázás, utána semmi, délután ledőltem aludni, ébredés után megint barnázás.

Bementem az ügyeletre, minden rendben volt, azt mondták, hogy ilyenkor alakulnak a szervek, így normális a barnázás. Mondjuk én alapból használtam már az elejétől progeszteront az előző vetélésem miatt.

2023. jún. 27. 10:04
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Majd írj, hogy mi volt!
2023. jún. 27. 10:25
 6/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm az érdeklődést, aranyosak vagytok! :)

Megvizsgált, azt mondta meg mindig jelen van a barna váladék és kaptam rá kúpot, délután tudom kiváltani majd. Azt nem tudták megmondani, hogy mi okozza, de hogy fenyegető vetélés lehetőség kockázata állhat fent, ami elég ijesztően hangzik egyébként, de gondolom ilyenkor protokoll hogy megnő a kockázat vagy nem tudom.

Jelenleg egyébként minden okes, volt szívverés, nőtt is az előző vizsgálat óta, nem látott semmi rosszat.

Azt nem is kérdeztem ott nagy izgalomba hogy meddig kell használni a kúpot, vagy hogy ez mondjuk munkára nézve mit jelent, de ebbe talán majd a védőnő tud segíteni :)

2023. jún. 27. 11:55
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem tudod esetleg korábban kiváltani? Most fontos lenne, hogy minél előbb tudd használni a kúpot!

Ha valaki kap Utrot, utána már nem hagyhatja el a 12-13. hétig, nekem legalábbis ez mondta az orvosom.

Az viszont, hogy volt szívverés és nőtt is, szuper jelek! Vigyázz nagyon magatokra, ne emelj, próbálj sokat pihenni és szedd pontosan a gyógyszert!

2023. jún. 27. 12:16
 8/16 A kérdező kommentje:
Utolsó: köszönöm szépen, ők mondták az estét, mert le volt fagyva a rendszer és nem tudták még felrakni a felhőbe 😅😅 de figyelem itthonról és ha felkerül ki is váltom :)
2023. jún. 27. 12:18
 9/16 A kérdező kommentje:

Nem is emlékeztem jól, progesteron exeltis 100mg tablettát kaptam, pedig nagyon kúp rémlett. Este 1x.

Remelem segíteni fog és minden rendben lesz :)

2023. jún. 27. 19:16
 10/16 anonim ***** válasza:

Szia! Örülök, hogy meg tudtad venni, ha esetleg nem segít, azonnal hívd az orvosod, mert 100 mg nekem picit kevésnek tűnik, de persze nem vagyok orvos, ő jobban tudja.

7-es

2023. jún. 27. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!