Legalább 3 hetet várj és akkor már tuti 5 hetes leszel.és még az is korai a dokinak
2023. jún. 23. 21:30
3/14 anonim válasza:
Én megvártam amikor a 2.mensi is elmaradt, tehát 8hetesen. Semmiről nem maradtam le :)
2023. jún. 23. 21:36
4/14 anonim válasza:
Nyugodtan mehetsz az 5. héten, hogy lássátok, jó helyen van-e a petezsák. Ha volt már esetleg problémás terhességed, akkor mindenképp jobb korábban menni. Sok mindent nem lehet látni, de a petezsákot igen és már az is fontos, hogy tudd, méhen belül van-e. Jó egészséget nektek!
2023. jún. 23. 21:45
5/14 A kérdező kommentje:
Ez az elsô terhességem, es amúgy voltam 3 hete rákszûrésen, mondta az orvos is, hogy most volt peteèrèsem râ lehet menni a babára. Hát rámentünk.. akkor már lehet úton is volt a kicsink. Köszönöm a tanácsokat! Tervezett baba, de azt hittem még várnunk kell erre a csodára. Ezért nem vagyok annyira képbe😳 remélem minden rendben lesz
2023. jún. 24. 03:59
6/14 anonim válasza:
Nem 2 nap mire időpontot kapsz. Kérj most úgy 2 hét múlvára.
2023. jún. 24. 05:17
7/14 anonim válasza:
En akkor voltam amikor az utolso menstruacio elso napjatol kiszamoltam,hogy kb 8 hetes lehetek .
Nem is tevedtem,tenyleg 8 hetesnek mondott az orvos amikor mentem .
Szivhang is volt.
Nem erdemes tul koran menni,mert ha koran mesz,es mondjuk meg nem lesz szivhang,vegig fogod idegeskedni a napokat,mire legkozelebbre visszahiv.
2023. jún. 24. 08:03
8/14 A kérdező kommentje:
Koszonom! Csak julius 28.-an elutazunk kulfoldre, gondoltam jo lenne elotte elmenni.. 😊
2023. jún. 24. 08:05
9/14 anonim válasza:
Nekem az első terhességem méhenkívüli volt. A második elment 7hetesen. Ennek ellenére, mikor 3.x terhes lettem, akkor is csak 7hetesen mentem dokihoz. Mert elöbb felesleges lett volna.
Pont az ilyen előre rohangászóktól születik itt napi 8 kérdés, hogy ezt meg azt látta a doki, nem kevés?!
2023. jún. 24. 08:06
10/14 anonim válasza:
Július 28 még 5 hét, addig még kétszer is elmehetsz.
Jelenleg ~4 hetes vagy, a clearblue nem a terhesség korát írja, hanem a fogantatástól eltelt időt.
Ha a 7. hétre foglalsz, jó eséllyel lesz szívhang.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!