Nagyon elvagyok keseredve a genetikai uh - minden rendben volt a baba szerveivel de most meg jott a kombinalt teszt erdemeny Szabad Beta -Hcg korigalt Mom érték 3,24 a referencia meg 0,40-2,50 valaki ert ehez??? Dokit holnap hivom
Csak bátran előre, minden rendben lesz! :)
Utolsó
Jól tetted, de mostmár nyugodj meg! Minden rendben lesz.
Nekem a 18 hetes genetikai UH-n cisztát láttak a baba agyában (CPC) azthiszem. Akkor ott felajánlottak mindenféle drága teszteket, meg magzatvíz mintavételt meg stb... egyiket sem kértem, mert tulajdonképpen pénzkidobás lett volna, ezt a doktornő mondta, csak megerősítené, hogy beteg vagy sem, de ha az, ha nem, nem nagyon tudunk vele mit kezdeni.
Rá 2 hétre mentem pont egy 4D ultrahangra, ott már felszívódott a ciszta, a baba egészséges és szépen fejlődik. Még szerencse, hogy nem vállaltam a felajánlott drága teszteket.
Sokaknak kimutat magas kockázatot, de semmi baja a babának.
Nekem is a prenát ajánlották be.
Egyik ismerősöm nifty-t csináltatott, de ő csak azért mert már nem fiatal, és ezért volt indokolt.
Remélem megnyugtató eredményeket kapsz majd! Kitartást, az első baba/terhesség mindig parásabb :-)
Tegnap levettèk a vért a prena teszhez! Nagyon izgulok. Nehezen viselem a varakozast elvileg jovoheten mar meg van az eredmeny . Sok gondolat jar az fejembe! Ketsegek kozt vagyok hogy egyaltalan miert lett down szindromas gyanus a magzatom? Gondolom nem hasra utesre irnak ilyet a papirra :( hanem lattak valamit a vérembe ? :((
1:157 - bol ez nagyon ilyeszto. Továbbá csak a szabad beta hcg mom hormonom lett magas 3,24 tobbi az nem kapott rossz jelzest. Azt sem ertem mi okozta a magas hcg hormont annyit tudok hogy 12 hetesen mar csokkenie kellett volna es csak a downkornal nem csokken valami ilyesmit olvastam
;(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!