Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan védjem ki az állandó...

Hogyan védjem ki az állandó folyást?

Figyelt kérdés
Mióta terhes vok folyamatosan van folyásom, többféle kúpot felírt már a dokim de hiába..már vettem intim mosakodó gélt(nem tudom jó e vmire)Szóval valakinek valami használt?
2010. okt. 12. 14:35
 1/5 anonim ***** válasza:
45%

A mosakodó gél a nemi szervek ph értékét hivatott korrigálni és egészséges kémhatást biztosit.

nem lehet hogy a szeretkezések miatti utáni ürülés miatt érzed, próbáljátok ki hogy nem használsz semmit de a párod nem benned megy el.

2010. okt. 12. 14:38
 2/5 anonim ***** válasza:

A folyás a terhesség velejárója, nem tudom a dokid ezt miért nem tudja...

Ha nincs fájdalom, irritáció, vagy viszketés, akkor semmi teendő nincs vele. (Tisztasági betétet használsz és annyi.)

2010. okt. 12. 14:39
 3/5 A kérdező kommentje:
Az első trimeszter vége felé járunk és még nem szexelhetünk(korábban volt vetélésem amiatt)Így ez kizárva, remélem igaza van a 2. válaszolónak és ez természetes. Köszi a válaszokat!!
2010. okt. 12. 15:12
 4/5 anonim ***** válasza:

Igaza van az előttem szólónak,nekem azt mondta a doki, hogy velejáró amennyiben nincs kellemetlen mellékhatása azaz viszketés, kellemetlen szag,esetleg darabok.

Tisztasági betét aztán ennyi.

2010. okt. 12. 15:13
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia

Ne aggodj emiatt, amig nem barnas, vagy szagos, addig termeszetes. En a 10. hetben vagyok, es nekem is rendszeres. Es en orulok is neki, mert tavasszal elment egy babam tunet nelkul. Akkor a folyasom is leallt. Visszagondolva ez volt az egyetlen tunet, de mivel elso baba volt, nem is figyeltem.

Szoval oruljunk csak neki, ez termeszetes. Most nem egeszsegugyi betetre koltunk, hanem tisztasagira :))

Jo babavarast! :)

2010. okt. 12. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!