Mikor teherbe estetek és meg kellett volna jönnie a menzinek de nem jött, volt menzis görcs?
Figyelt kérdés
nekem kicsit érzem a menzis de ez nem görcs csak picikét olyan mintha lenne még 4-5 napom a nemvártig pedig ma mekelene jönnie.2008. dec. 30. 15:56
1/8 anonim válasza:
Én az égvilágon semmit nem éreztem akkor.
2/8 anonim válasza:
Nekem nagy görcseim voltak az elején kb. egy hónapig. Magne B6 szedése során csökkent. Még mai napig elő szokott fordulni olyan mindjárt megjön érzés. Mindenkinél változó szerintem. 21 hetes kismama
3/8 anonim válasza:
Szia! Nekem inkább olyan szurkálós érzés volt, a petefészkem tájékán. Az kb. 1-1,5 hónapig néha előtjött, most már hála az égenek nincs semmi. De a védőnő azt mondta, hogy az ilyen beleszúrkálások természetesek, mert nyúlnak a méh-szalagok. Szerintem próbálj meg tesztet csinálni!
Kíváncsi vagyok, mi lett az eredménye!
Üdv: 12 hetes kismami
4/8 anonim válasza:
Nekem volt amolyan mindjárt megjönös görcsöm. kb. 1 hétig.
Folyton betéttel rohangáltam dolgozni, nehogy átázzak. Nos, nem volt mi átázzon:)
Az első terhességemnél görcsöltem is és barnáztam is.
Ezek normális jelenségek!
9.5 hós baba anyuja
5/8 anonim válasza:
Nekem irtózatosan görcsölt, a derekam pedig annyira fájt, hogy össze kellett gömbölyödnöm. Aztán pár napra vérezni is kezdtem és a 12. hétig gyógyszert szedtem, és napi 3x2 magneB6-ot.
6/8 anonim válasza:
Nekem kb. 2 hétig volt a mensis görcs. Azt mondta rá a doki, hogy ilyenkor még a szervezet nem állt át a változásra és azért görcsölök. Aztán elmúlt és a következő hónapokban is előfordult, hogy a ciklusom idején görcsöltem.
7/8 anonim válasza:
Nekem voltak görcsök nem is kicsit 1 héten keresztül aztán csak nem jött meg a derekam is nagyon fájt!Most meg 5 hetes pocis vagyok:):)
8/8 anonim válasza:
Nekem menstruáció elötti görcsök és maga a mentsruáció első napján szokott nagy görcsölés érzése is volt éjszaka amitől nem tudtam aludni, naptár szerint pontosan, csak éppen vér nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!