Nagyon későre kaptam időpontot genetikai uh-ra (18-20 hetesre). Baj?
Genetekiai uh ideje 20. hét. Ennek eredménye után esetleg további orvosi vizsgálat is lehet, ezért fontos, hogy mielőbb megcsináltasd. SOTE-n is kérhetsz időpontot.
ÉS ha minden ok, (mert miért ne lenne az) akkor az eredméynt is hamarabb megtudod és megnyugszol...
Amúgy én is ÁEK-ban voltam a nyáron, telefonon 3 hétig próbáltam hívni őket. Kedd és csütörtökön volt UH 12-től, és remélem nem sok ÁEK-s olvassa, de szerintem menj el a legközelebbi csütörtökön, mert Tőlem ott senki nem kérdezte, hogy hányra jöttem, simán érkezési sorrend van. Senki nem néz naptárat...Próba, szerencse!!
Sajnos az ÁEK-ba amióta időpontra van, bizony kérik a nevet. A 13 hetesen már úgy volt (igaz ott hamarabb bepofátlankodtam, mert 1 óra csúszás volt, nekeme meg mennem kellett a nagylányért bölcsibe).
Arra gondoltam, mi lenne ha elmennék 4d-re, ott is meg tudják ezt csinálni?
Nem gondoltam volna, hogy 3 hétnél korábban kell szólni!
NA, akkor már tudjuk, kik miatt is van a csúszás :)))
A 4D-s helyeken is meg tudják csinálni, igaz, nem mindenhol, ezért kérdezz rá! Én (elős válaszoló) a Hattyúházban voltam Budán, ott 12000 forint volt, 1 órás mozi apával, közben a doki vizsgált, adott fotókat és felvételt is dvd-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!