Terhes vagyok? 3napja kesik, alhasi reszen jobb felol szuro fajdalmat erzek. Ez lehet e tunet ilyen korai stadiumban?
Figyelt kérdés
A teszt negativ lett. Par napja ki van szaradva a huvelyem. Ez normalis? Mar sok honapja probalkozunk.2008. dec. 30. 14:23
1/3 anonim válasza:
szia én drukkolok nagyon, mi is szeretnénk tesót, már fél éve s nekem nov 27 én jött meg utóljára....de én nem reménykedek már, tesztet se vettem még nem merek a csalódástól félek....nekem első babámat nem mutatta ki első teszt 38 napon sem...várj még sztem
2/3 anonim válasza:
Lehetsz terhes, attól még, hogy a teszt negatív. Valószínű, hogy a szervezeted később kezdi el termeli a hcg-t, vagyis még nincs annyi, hogy a teszt ki tudja mutatni. Az alhasi szúrás kimaradás után és a hüvelyszárazság is terhességnek tűnik! Pár nap múlva tesztelj újból.
Sok sikert, szurkolok!
19 hetes kismami
3/3 anonim válasza:
Szia! Na én kb így voltam, csak nekem még hányingerem is volt meg napjában vagy 20x mentem pisilni. Tegnap teszteltem egy szép nagy negatívat, ma reggel meg megjött. Még most sem értem, de ez van. Azért remélem neked baba van a dologban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!