Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem túl sok ez a cukros...

Nem túl sok ez a cukros lötty? Terheléses cukormérésre megyek reggel. Mindenhol tök mást olvasok, hgogy van ez?

Figyelt kérdés

Az asszisztens azt mondta hogy előtte való este csináljam meg a cukrot hogy rendesen oldódjon, és tegyek bele egy citromnyi levet kb, vagy felet ízlés szerint. Azt írták hogy 2,5-3 dl legyen a lötty, de nekem kb 4,5 lett véletlenül. Más kérdéseknél meg másfél dl-t írtak, hogy annyit kellett. Mi van akor most? Nagy baj ez? Nem akarok emiatt rossz eredményeket!

(első terhesség)

2010. okt. 11. 19:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Én is 2,5 dl vízbe raktam a cukort, és a citromlét, hát tele lett a 0,5 literes üveg. Semmi gondd nem volt a cukorterheléssel, és nem volt rossz!
2010. okt. 11. 19:57
 2/5 anonim ***** válasza:

Mi a kórházban kaptuk és 75g glükozt pattintottak bele egy 3 dl-s pohárba és arra vizet, én nem vittem citromot, mert egyből hányok az édes limonádétól, így is majdnem visszajött.

Nem értem ezt hogy bízhatják a kismamára és ha több vagy épp kevesebb cukrot rak bele? azt ki ellenőrzi?

Na mindegy, szerintem a cukor mennyisége a lényeg és hogy azt viszonylag hamar egyben idd meg (max 10 perc)hogy kb egyszerre szívódjon fel.Ha 4,5 dl lett nem baj, csak a cukortartalma meglegyen. Legfeljebb nem lesz annyira édes csak nagyon :D

Kitartás.

2010. okt. 11. 20:02
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Már a szagától is hánynom kell, mi lesz ha meg kell inni? :) Egyben kínlódok fél percig aztán hagyjanak békén duzzogni :) gyűlölöm az édeset.
2010. okt. 11. 20:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem lesz semmi bajod tőle, nyugi! :) A víz mennyisége nem fontos annyira, tehát érdemes töményebb oldatot készíteni, hogy ne kelljen belőle olyan sokat inni.

Egyébként, ha egészséges vagy, akkor nagyobb töménységre is egészséges értékeket fogsz produkálni.

2010. okt. 11. 21:19
 5/5 anonim ***** válasza:

nálunk nem mi készítettük, hanem a laborba mikor bementem és vittem a patikában kiváltott kis cukromat, akkor ők kb 1,5 dl műanyag pohárban megcsinálták, olyan volt az állaga, mint a hígabb tejbefaráé, és ott előttük kellett meginni. Utána hazamehettem, de szigorúan kikötötték, hogy csak akkor ha megbírom állni, hogy nem eszek és nem iszok. A barátnőmnél szintén hasonló volt a helyzet, de ő másik kórházban volt , és ot végig kellett ülni a folyosón a 2 órát.(én egyébként rosszabra számítottam)

33 km

2010. okt. 12. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!