Ha duplázva is van az adag magneB6 3*2, miért nem csökken a haskeményedés, pedig pihenek is.29hetes terhes vagyok. Miért nincs változás?
én is így voltam!
orvosod mit mond? nekem kórházba kellett mennem egy pár napra, antibiotikumot és infúziót kaptam koraszülés ellen.
Én ugyanigy jártam a 32. héten. Megindult a szülés, mert állandóan keményedett a pocakom, pedig rengeteg magnéziumot, görcsoldót szedtem.
5 napig kaptam magnézium infúziót a kórházban.
Hál' Isten megállították a szülést, azóta is keményedik a pocakom - most a 39. hétben járok, és a túlhordástól félek. Egybként az a lényeg, hog a keményedés ne nyissa meg a méhszájat.
Lehet, hogy Nálad ez ártalmatlan "túl érzékeny" méh, de lehet, hogy baj - mondd el az orvosnak és ő tudni fogja, hogy mit tegyen.
Amíg nem nyílik a méhszáj, addig nem olyan nagy gond, de rendszerint kórházban magnézium infúziót adnak koraszülés megelőzésére.
Nálam 30 hetesen kezdődött, nyílt a méhszáj is, így 6 hét kórház lett a vége, ezalatt négyszer tartották vissza a szülést, hiába kaptam nagy dózisban a magnéziumot.
Ami jó még a haskeményedésre: napi 3 X fél deci kognac. Az alkohol ellazítja a méh izomzatát is, így nem tud összehúzódni. Ne aggódj, a babának nem árt, nekem orvosi rendelvényre volt bent Napoleon a kórházi hűtőben :-)
Anno, amikor még nem volt magnézium infúzió, a kismamák alkoholt kaptak infúzióban koraszülés ellen. Úgyhogy csak bátran, mert jó pár hetet nyerhetsz vele.
Nekem a 29. héten kezdődött, 7 hét kórház után egészségesen született meg a kislányom 2500g/45cm-rel. Picike volt, de gyönyörű, most 9300g/78cm-es pelós ördög! :-))
16 hós kislány anyukája
Miért nem ír fel a doki Magnesi Citricii-t???
Ez igazán kismamiknak való magnézium! Én is azt szedtem. Nekem csak akkor nem használt,amikor hidegfront jött, vagy hidegben sétáltam, amúgy lecsitította a keményedéseket.
Ez jó kérdés!
Én már 30 hetes vagyok, de 17 hetes korom óta keményedek rendesen. Bár még legutóbb nem volt nyitva a méhszáj. De nekem se igazán használ a citrici, pedug én is 3x2-t szedek. Sőt még sétálni se tudok mert egyből keményedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!