Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A baba tudja rúgdosni a...

A baba tudja rúgdosni a méhszájat?

Figyelt kérdés
26 hetes terhes vagyok, elég erős, folyamatos, szúró fájdalmat érzek a méhszájamnál. Épp arra kapálózik a baba is, néha amikor nagyot mozdul, akkor sokkal erősebben fáj. Közben keményedik a hasam is. Most vettem be egy dupla magnéziumot, de kicsit aggódom, nehogy beinduljon a szülés. Valakinek van ezzel kapcsolatban valami tapasztalata?
2023. jún. 7. 19:14
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Persze, nekem is rúgdosta mindkettő. Nem lesz belőle baj, csak marhára tud fájni.
2023. jún. 7. 19:26
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen

De ez az érzés a méh tàgulása.. a méhtartószalagok feszülése.

Pont ma beszéltek a szülészeten erről nekem egy előadáson.

2023. jún. 7. 21:28
 3/4 anonim ***** válasza:
2es azért ne legyünk ebbe olyan biutosak. Én tutira ereztem, masnap ki is nyílt és vereztem is. Kórház lett a vége. Tök más erzés volt
2023. jún. 10. 09:45
 4/4 A kérdező kommentje:

Szerintem sem méhszalag, azt egyértelműen tudom milyen érzés. Onnan tudtam meg, hogy terhes vagyok megint, mert éreztem megint ezt a semmihez sem hasonlítható nyúló érzést (szoptattam még, nem jött meg egyszer sem).

Azóta szerencsére nem volt ilyen fájdalom, de nagyon ijesztő volt. Két órán keresztül rendszeres összehúzódásaim voltak, miközben szúrt a méhszájam. Már azt hittem, hogy a szülés indult be. Lehet, hogy valami hormontermelést beindít, ha belülről a méhszájat rúgdossa? Remélem, nem lesz több ilyen. #3 neked melyik terhességi héten történt ez? Mikor született a baba?

2023. jún. 10. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!