Megfelelő ez a Hcg érték?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ha minden igaz, 4+6 hetes vagyok a mai napon, szombat óta késik a menstruációm.
Az endokrinológusom kérésére ma mérettem egy Hcg-t, a következőt hétfőn fogom. Tudom, hogy duplázódnia kell és önmagában egy érték nem sok mindent mond, ezért inkább arra lennék kíváncsi, hogy az értékem átlagos-e, jónak tűnik-e.
4+6-nál tehát, 21 dpo környékén 1417 lett a Hcg eredménye.
2023. jún. 2. 18:34
1/6 A kérdező kommentje:
Igazából az alábbi linkből kiindulva teljesen átlagos, persze sokkal magasabb értékekről is olvasgattam: [link]
2023. jún. 2. 18:47
4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, még nagyon óvatosan állunk a dolgokhoz, de reméljük minden rendben lesz!
2023. jún. 2. 21:11
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen neked is, 5-ös!
2023. jún. 2. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!