Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismama vagyok és sajnos el...

Kismama vagyok és sajnos el vagyunk tiltva a szextől. Normális?

Figyelt kérdés
Az elején amikor, még nem volt ilyen szigor, tudtunk szexelni. De már 31. hétben vagyok és orvos javaslatára nem lehet. Ezt mi be is tartjuk. Az elején segítettem a férjemnek, orálisan de kb 4 hete már nem közeledik, hogy lenne ilyen igénye. Én sem kezdeményezek, hiszen sokat nem tudok úgysem tenni. 🙁 Átfutott az agyamon, hogy esetleg nem e talált valakit, aki segít rajta... Butaság?

2023. jún. 1. 09:07
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Butaság egyből erre gondolni. Vagy kibírja, vagy önkielégít, de elég nagy ugrás lenne egyből kurvázni járni úgy, hogy otthon vár a 'család'.
2023. jún. 1. 09:10
 2/9 anonim válasza:
14%
Sajnos megvan az esélye, érdemes erről beszélni, mert a gyerek után még kevesebb idő lesz ilyenekre.
2023. jún. 1. 09:37
 3/9 anonim ***** válasza:
61%
Rossz kategória
2023. jún. 1. 09:38
 4/9 anonim ***** válasza:
77%

Én sem kezdeményezek, hiszen sokat nem tudok úgysem tenni. - miért, nincs kezed meg szád???

Nőként írom, hogy nem kell elvárni, hogy mindig a pasas kezdeményezzen.

2023. jún. 1. 11:27
 5/9 A kérdező kommentje:
Ezért szeretem ezt az oldalt, itt olyan kedves emberek vannak, tényleg. 🤣 De van kezem és szám és használtam is sokáig.
2023. jún. 1. 14:25
 6/9 A kérdező kommentje:
A többieknek köszönöm a korrekt hozzászólást. Ment a pipa. 🙂
2023. jún. 1. 14:25
 7/9 anonim válasza:
22%

"Sajnos megvan az esélye, érdemes erről beszélni, mert a gyerek után még kevesebb idő lesz ilyenekre."

Tévedés.

A nullánál nincs kevesebb.

N65/F69

2023. jún. 2. 07:14
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kedves 7-es! És valóban! 😊🤭
2023. jún. 2. 07:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Nyilván oka van hogy nem lehet ..ennyit meg csak kibírtok. Inkább azon agyalnék miért az az első gondolat hogy talált valakit? Gondolom úgy van vele hogy mar nem akar ezzel terhelni, megoldja magának, vagy egyszerűen nem kívánja ő sem. Nincs ezzel gond szerintem.
2023. jún. 3. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!