50 napja késik baba vagy nem?
Figyelt kérdés
volt már igy valaki?most váltok orvost héten szerdán megyek uh-ra.már harmadik alkalommal kellet volna megjönnie helyette csak vizes folyás jön a többi napon nem.mikor elösször nem jött meg elötte pár nappal volt egy pici csepp vérzésem elötte pozit teszteltem utánna 5 hét mulva megint pozit azóta negativ.elötte rendszeres volt.voltam már uh-n akkor az mondták kb öt hetes de még nem lát semmit de a méhen az duplája amit összehasonlitottam egy másik lelettel mikor tényleg nem voltam terhes meg a nyálkahártyám 9 mm.egy hét mulva megint visszamentem akkor sem látott még semmit.ez volt 5 héttel ezelőtt.a tünetek meg vannak már most egy hete elkezdtem erősen szédülni napjaába kétszer háromszor.eddig rendszeres volt.szerintetek baba vagy más probléma?2010. okt. 11. 13:53
11/14 anonim válasza:
Ha azóta negatív a teszted,az nem jelent túl jót...szerintem.
12/14 A kérdező kommentje:
tegnap voltam uh-n de nincs baba se meg semmi probléma.holnap meg a dokihoz megyek.de a tünetek még egyre erősebbek
2010. okt. 14. 08:39
13/14 anonim válasza:
Ez tényleg érdekes, de én is teljesen így vagyok... Utoljára július végén volt menstruációm, egészséges vagyok, se ciszta, se baba... Pedig előtte pontosan 28 napra jött meg, órát lehetett volna igazítani hozzá.Az orvos azt mondta, várjunk, hátha egyszer majd magától megjön. Már 3 gyerekem van, de fogalmam sincs, hogy most mi lehet?
14/14 A kérdező kommentje:
ma voltam dokinál irt fel clostit 28 nap mulva jön meg ha nem esek teherbe.ha igen akkor meg azért nem fog megjönni.ugyhogy nem is szarakodot ezzel a mensi megjövetellel hogy megjöjjön most.:)
2010. okt. 15. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!