Flowmetria érték, kinek mennyi volt?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Múlthét hétfőn voltam a 30. Hetes ultrahangon ahol 29/1 naposnak mérték a babámat. Azt mondta a doki, hogy minden rendben van, a méhlepény szép viszont az áramlás a köldökzsinórban 0,8as. Holnap megyek vissza kontrollra, viszont ahogy közeleg a holnap egyre jobban félek, hogy nem fognak jó hírrel szolgálni. A baba sokat mozog, szóval elég aktív, így nem érzem jelét annak, hogy baja lenne. Valaki volt hasonló helyzetben?#Flowmetria #30hetesultrahang
2023. máj. 29. 20:51
11/17 A kérdező kommentje:
Ez az érdekes hogy most annyi van a papíron, hogy Flow: köldökzsinórban az áramlás normális.. szóval semmi szám nincs mellette.. úgyhogy gondolom akkor nem az áramlás miatt kisebb, vagy nem tudom...
2023. máj. 30. 14:57
12/17 anonim válasza:
#1 és #10 vagyok:
Mennyi volt az érték múltkor és most? Ha nem vagyok túl indiszkrét.
13/17 A kérdező kommentje:
Múltkor: Bpd: 7,47 cm Hc:27,0 cm AC:25,68cm Fl:5,13cm becsült súly:1325g
És annyit ír a flow-nál hogy norm. áramlás RI:0,8
Most: Bpd:7,59cm Hc:26,92 AC:24,82 Fl:5,78 becsült súly: 1416g.
RI értek nincs a papíron. De most nézem, hogy a hc-t is kisebbre mérték ma.. tényleg nem értem..
2023. máj. 30. 15:13
14/17 anonim válasza:
#1, #10, #12:
Nekem ebből nagyon az jön le, hogy csak elmérte. Ráadásul a becsült súly nőtt is. Valószínűleg most másra nött, vagy az agya fejlődött...stb. ilyenek. Amúgy nem baj, ha többször néznek, mert így ha bármi gond is lenne (de nincsen) időben elkapják, úgyhogy jó kezekben vagy. Inkább nézzenek meg többször és legyen minden rendben.
15/17 A kérdező kommentje:
Persze ebben igazad van, de így állandóan izgulhatok a következő vizsgálat miatt. Mellette időpontot sem adnak, csak regisztráljak és várjak.. és ma is ott vártam 9-12ig.. így még idegőrlőbb
2023. máj. 30. 16:06
16/17 anonim válasza:
Hogy alakult a terhesség kérdező?
17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy érdeklődsz, ez jól esik ☺️ a kérdés kiírása utána egészen szülésig minden héten jártam ultrahangra, majd az utolsó pár hétben már heti 3 nst-re is. Aztán az utolsó ultrahang alkalmával kiderült, hogy kevés a magzatvíz, így már haza se engedtek. 38/5 napos voltam akkor. Aznap délben megindították a szülést, este 22:56-ra lett meg a pici. Tényleg kis pici baba lett 2460grammal és 47 centivel született, viszont hála istennek semmi baja nem volt és most sincs. Szóval egészséges. 3 napig voltunk csak kórházban is, mivel minden oké volt így haza engedtek. Azóta már majdnem négy hónapos az én kis mini manóm. 🥰 A legnehezebb az volt a születése napján, hogy a bátyótól úgy köszöntem el, hogy megpróbálok sietni vissza hozzád (mama vigyázott rá amíg én a kórházban voltam). És nem mehettem már haza elköszönni se tőle. Nagyon rossz volt. De mostmár minden rendben, imádja a hugit első perctől kezdve, ami engem nagyon boldoggá tesz ☺️ bocsi, hogy hosszú lett a válasz 😄
2023. nov. 17. 07:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!