Magnézium érzékenység. Leküzdhető valahogy?
10 hetes kismama vagyok. Szinte egésznapos émelygés és hányás övezi a mindennapjaimat.
Ehhez a csodálatos kombóhoz hozzácsatlakozik, hogy úgy néz ki elég érzékeny vagyok a magnéziumra, hasmenés okoz számomra..
Kezdetben Magnerotot szedtem, azonban abbahagytam, mert féltem, hogy kiszáradok a hányás-hasmenéstől.
A nőgyógyászom ajánlására Magnosolv-ra váltottam, azonban ugyanúgy hasmenést okoz nálam.
Nem opció, hogy elhagyom a magnéziumot, mivel mikor nem szedtem éreztem, hogy fájdogál a pocakom, mikor újra szedni kezdtem elmúlt ez a probléma.
Nem tervezett terhesség, így előtte nem szedtem szinte soha semmiféle vitamint, így arra is gondoltam, hogy csak idő még megszokja a szervezetem…vagy nem is tudom, tanácstalan vagyok.
Más is küzdött hasonló problémával? Mivel tudnám pótolni a magnéziumot más módon?
Olvastam esetleg, hogy B6 vitaminnal együtt szedve nem okoz ilyen kellemetlen tünetet a magnézium. Ezt szeretném cáfolni :’)
Én úgy tudom, hogy kisebb dózisban kell kezdeni a magnéziumot, és fokozatosan emelni, így nincs hasmenés.
Meg a pontos vegyület se mindegy, ha magnézium-oxid van benne, az nem szívódik fel rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!