Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Minden terhes nőt megbámulnak?

Minden terhes nőt megbámulnak?

Figyelt kérdés

Akárhová megyek mindenki megnéz magának, sokan megjegyzést is tesznek.. szép pocak stb.

Igazából mindegy, gyerek, nő, idősasszony. Több pasi is végigmér, még ilyenkor is. Mindenki.

Sokszor olyan mintha egy tábla lenne rajtam, hogy idenézzetek. De nemcsak rámpillantanak, hanem jól megnéznek maguknak, olyan igazán.

Minden terhes nővel ezt csinálják?

2023. máj. 24. 20:40
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
9-es. Nagyon vicces, haha
2023. máj. 24. 22:03
 12/25 anonim ***** válasza:
16%

11: szerintem is! :D

És minden viccnek a fele igaz.. ;)

2023. máj. 24. 22:06
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Én sem jártam szemlesütve, nekem is feltünt néha, hogy néznek, de nem tudom, hogy mit nézhettek annyira :)

Én a buszon is sokszor kaptam helyet egyébként (legtöbbször néniktől és fiatal csajoktól, nem pasiktól persze...), eleinte tényleg visszautasìtottam, mert egész hamar látszott, de én még energikus voltam, utána azért jó volt leülni, főleg, hogy ülve nem éreztem annyira úgy egy tömött közlekedési eszközön, hogy mindenki a számba lóg...

Olyan is volt, hogy gyalogoltam és megelőzött egy biciklis, aztán előlről is jól megnézett volna, amikor persze önkéntelenül ránéztem én is. A feje, mikor meglátta a hasam, elég vicces volt :)

Velem is szóba elegyedtek amúgy sokszor pl. patikában (pl. Hány baba lesz?), elvileg jó nagy volt a pocak, de szerintem inkább csalóka volt, mert máshol vékony voltam, szinte csak hasra híztam.

2023. máj. 25. 06:15
 14/25 anonim ***** válasza:
63%

Van egy ismerősöm aki utálta ha bamulták

Van egy másik is,aki télen egy szál pólóban szállt ki az autóból és még ki is nyomta a hasát,hogy véletlenül se felejtsék el megnézni,hogy O terhes

Engem is meg szoktak nézni,engem nem zavart

2023. máj. 25. 08:17
 15/25 anonim ***** válasza:
81%

Én is megnézem, ha a terhes nő vékony, csinos maradt, csak a pocija kerekedett ki, mert az szexi.

Ha fölszedett 40 kilót, akkor természetesen nem.

2023. máj. 25. 11:41
 16/25 anonim ***** válasza:
52%

Nem tudom, igazából nekem annyira tetszik ha valakinek nagy pocakja van, mindig arra gondolok, hogy kisbaba van benne, meg éppen mit csinálhat odabent, esetleg mozog-e, stb.

Én is néha bámulom őket, de a kismamák nagyon csinosak, és jó nézni, ha valaki végigsimítja a hasát, pl a múltkor boltban egy terhes nő "játszott" a pocijával vásárlás közben.

Hát ez ilyen :)

L

2023. máj. 25. 18:30
 17/25 anonim ***** válasza:
50%

És igen, én is inkább a vékonyabb alkatú terhes nőket szoktam megnézni.

#16 voltam

2023. máj. 25. 18:31
 18/25 anonim ***** válasza:
68%

Igen, mert az a szép.

Vékony, vagy átlagos testalkatú nő, szép kis kerek pocival, az annyira szexi tud lenni.

15#

2023. máj. 25. 19:52
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a válaszok kezdenek elég zavarbaejtőek lenni…
2023. máj. 25. 20:35
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem vettem észre hogy bámultak volna. Mondjuk szerencsére télen volt nagyobb hasam, eldugtam a kabát alá. Szerintem a legtöbben észre sem vették.
2023. máj. 25. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!