Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Talaltak vert a vizeletben....

Talaltak vert a vizeletben. Lehet baj ebbol?

Figyelt kérdés

Meg csak 4 hetes es 5 napos vagyok. Most voltam eloszor a haziorvosnal es nem mondtak semmit, egymasra nezegettek es mondtak hogy van egy kis ver a vizeletben ugyhogy menjek el nogyogyaszhoz amikor csak tudok. Nagyon aggodok! Lehet baj?

Holnap megyek nogyogyaszhoz.

2023. máj. 23. 12:36
 1/5 anonim ***** válasza:
49%
Lehet, de egyáltalán nem biztos, hogy lesz is.
2023. máj. 23. 12:46
 2/5 anonim ***** válasza:
80%
A nőgyógyász megmondja majd. Addig ha fejen állsz se fog történni semmi. Ha az egyik orvos elküldött egy másikhoz, hogy nézzen meg, akkor a gyakori idegenjei miért értenének hozzá jobban?
2023. máj. 23. 13:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Milyen okból mentél a haziorvoshoz és miért kellett a vizelet teszt?
2023. máj. 23. 14:03
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván azért küldött tovább...
2023. máj. 23. 14:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehet baj, de közel sem biztos! Holnap megtudod, de addig is próbálj megnyugodni! Nekem annyit mondott a védőnő, amikor a gyorsteszt vérre pozitív lett (másra nem), hogy könnyen lehet valami ártalmatlan dolog miatt pl. hámsérülés, de ha bármi más gond lenne, feltétlenül mondjam ezt is az orvosnak. Nálam nem volt baj, remélhetőleg nálad sem lesz!
2023. máj. 23. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!